Miért jó cukoralkohollal édesíteni?
Nem jó.
Csak jobb mintha cukorral édesítenél.
Nem jobb.
Paleo diétával egységesen váltak 'népszerűvé' ezek a fajta édesítőszerek, de sokaknál gondot okoz.
Alkohollal pedig jó édesíteni :P Pl. piskótákat meglocsolni vele :)
Rosszkislány!
Az általad linkelt cikkben a nyírfacukornak gyakorlatilag csak a nevével van probléma, mert ma már ipari méretekben nem nyírfából állítják elő. De hát a fakanalat is fakanálnak hívjuk akkor is, ha műanyagból vagy szilikonból készül, ez egyszerűen a régi elnevezés meggyökeresedéséből adódik.
Én a cukorlkoholok közül csak az eritritet ajánlanám. Nullkalóriás, nem káros, nem okoz fogszuvasodást (pont ellenkezőleg), nem növeli az inzulinszintet, nincs szénhidráttartalma.
De csak a nem gmo-t!
Utolsó!!
Nem GMO?? o.O tudod, hogy az mit jelent? Genetikailag manipulált / módosított organizáció = szervezet...
Na most egy élettelen cukoralkohol-molekulának hogy módosítod a génjeit? :D Azt hiszem, ezért Nobel-díjat kéne neked adni. Egyébként már fél év százada GMO baktériumok termelik az emberek számára az inzulint...
Fél évszázada tudjuk, hogy az inzulin adagolás egy idétlen irányzat a cukorbetegség kezelésében, ugyanis így soha sem gyógyul meg a beteg, viszont sikeresen tartanak fent krónikus betegségeket.
GMO mentes kaja ÉRDEMLEGES jelentősége hogy nem tartalmaz az előállítása géntechnológiát.
Rohadt értelmes mindenbe belekötni, az aztán fontos dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!