Ti napi hány gramm zsírt esztek?
Fogalmam sincs.
Nem kerülöm a zsírt. Nekem szerintem elég alacsony a CH bevitelem. Párszor próbáltam kíváncsiságból követni.
Zsírból a kalkulátor szerint túlhaladom a megengedettet :-D. De kit érdekel :-D. Mondjuk én vékony vagyok, szóval nincs jelentősége.
A zsír jóbarát. Kell.
Bocsi előző vagyok.
"CH mindig 100 alatt van, általában 50-60 gramm"
Szerintem én ennél sokkal kevesebbet eszek...
Azt tapasztaltam Oriza úr, hogy a ketogént elég komolyan lehet csinálni (én ezért sem csinálom).
Akik ketogéneznek, azok már igen sok dologra odafigyelnek. Elvben tök szép és jó, hogy bármennyi húst és zsírt ehetek (főleg hogy felső határ a magyar pénztárca miatt úgyis véges) de igazából ketogénben azért elég rendesen ott van a fehérje/zsír arány mert van túlzott fehérjefogyasztás ami ketogénben pl. enerváltságot okozhat (azzal kezdtem hogy tapasztalat, lehet ez csak kevés emberre volt igaz, az ő esetük pedig megmaradt az emlékeimben)
Illetve a ketogénesek nem esznek sok kcal-t, nincs ott olyan nagy zabálás, mert az étkezések számának minimalizálása és a kalóriabevitel csökkentése is cél (pontosan nem tudom miért, az étkezés szám az inzulincsúcsok további csökkentése miatt).
Mindegy, én hiszek benne hogy lehet normálisan enni és tényleg nem kell annyira kalóriákon gondokodni, de lehet hogy a pontos ketogén az azért bonyolultabb valamivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!