Ti mit gondoltok a paleoról? Van itt olyan aki szintén sanyargató "diétaként" éli/élte meg?
De viszont még lehet panasza, hogyha elég intenzívvé teszi ezeket az étrendi kilengéseket... és ezt azért én nem szeretném. Még szerencse, hogy ő nem olyan beteg mint én.
A szerelmi bánatot és a levegő szennyeződését én eltekintve írtam az egészséges táplálkozástól, Kérem, ne kötekedjen annyit.
Hát tudtommal zöldséget, gyümölcsöt lehet enni, akkor mért nem jó a paprika?
Minden építő információt szívesen fogadok, főleg, hogy most itt összeakadtam a nagy Taplalkozasharcmuvessel, úgy hallottam ő nagyon ott van ebben a témában.
Ön hisz a sorsban?
Ha valaki paleozik, hogy egészségen éljen ugyanúgy elütheti egy autó miközben éppen a paleos alapanyagokkal sétálgat hazafelé.
Ez most kicsit más megközelítésben van, ettől függetlenül tényleg jó dolog az egészséges táplálkozás.
Az jó dolog, ha nem fél, ne is féljen, ilyen egy igazi tácsis.
Nem is magára gondoltam... hanem arra, hogy ha nekem ilyen munkahelyem lesz remélem énis összeütközök egy jóképű pasival, aki a konyhában éppen fürgén gyúrja a pogácsát.
Feltételezem, nem paleos a pogácsa, igaz?
Mr Tápihápi Christian.
Miért is ne állnánk rá készen? Tán nincsen játszószobája?
Mint olvasta is biztos, a szerződésben leírtakat lehet módosítani, vannak lágy határok és kemény határok is... megbeszélés kérdése.
Maga is rendbe jöhetne.
Írtam, hogy pontosíthatja még a tudását a paleolit táplálkozásról. A paprika burgonyaféle, és autoimmun betegeknél okozhat panaszt ez a növény is. A zöldség-gyümölcsevés egy általánosítás. A krumpli is zöldség, mégsem ajánlott a fogyasztása.
A sorsban.. Inkább abban hiszek, hogy el lehet ugrani egy autó elől. Bizonyos (nagy) mértékig a saját tudatosságunkon múlik a saját életünk.
Nem paleós az ominózus pogácsa, Miss Steele.
Maga nem áll még készen szerződések aláírására, ez meggyőződésem.
Szeretek veled itt évődni ezeken...
Látom már nincsen sok érved az én fantasztikus hozzászólásomra, igazából igazat adsz nekem, csak azt itt ugye nem mered bevallani.
Nem minden esetben lehet elugrani egy kocsi elől.. ez nem csak a figyelmetlenség kérdése, elhiheti..
Mint mondtam, az a szerződés amit Ön, illetve mi ismerünk, tényleg elég... durva.
De változtathatunk rajta.
Abszolút távol áll tőlem, hogy igazat adjak (Magának) olyanban, amiben nem értek egyet. Legfeljebb mint kivételes személlyel, Mrs. Aczéllal szemben lejjebb adok az arroganciámból és az egómból.
De ez is csak egy állapot, a vitát és tényeket ez nem igazán befolyásolja.
Az autó elől elugrás vajon akkor filozófiai kérdés lenne? Hogy jön most ide a sorsszerűség?
Egyesek úgy tartják, a Sors maga Isten, vagy Isten akarata. És valójában nem rossz vagy jó, csak megtörténik ahogyan történnie kell.
A vak is látja, hogy már nem tudsz mivel érvelni az én betonbiztos alapjaimra.
Csak mivel ponthogy az egód nem engedi azt, hogy leírd, hogy nekem (is) igazam van.
Nem tudom már hogy jött ide az autós téma, de én is pont ezt mondom, hogy ez a sors, vagy Isten akarata, hogy ezek a dolgok a tudtunkon kívül megtörténjenek, és mi ezek ellen nem tehetünk semmit, legalábbis bizonyos esetekben biztos nem.
De van amikor igen, hisz, sokszor megadja a választás lehetőségét, és Te döntöd el, hogy élsz e vele vagy sem.
Tudatossági és szellemi szint kérdése az egész. Az ember lehet ura az életének, sokan mindent megtesznek, hogy ez ne így legyen. De ettől még nem lehetetlen elkerülni a rossz dolgokat.
Nincsenek betonzbiztos alappal rendelkező érvei.
Az alap téma az, hogy lemondással, sanyargatással jár-e a paleolit (gyulladáscsökkentő) táplálkozás. A válasz a nem, mivel kiváló, ízletes ételek fogyaszthatók ilyen táplálkozási elvek mellett is.
Ahogyan a dohányzás feladása sem önsanyargatás, úgy a liszt/cukor elhagyása sem. Más kérdés, hogy az emebrek gyakorlatilag végtelen mennyiségű élvezeti szerrel tudnának élni, liszttel kezdve más drogokig.. Ezek mellőzése még nem sanyargatás.
Javaslom töltsön több időt a Partnerével, és merítsen más forrásból örömet, akkor nem a lisztes ételekre fókuszálna a figyelme. Erre még én is képes vagyok, bizonyára a félreevő ismerőse is ;)
32 vagyok!
tini korom óta kínlódok a pocakommal, és a pattanásaimmal. nyugtattak 16 évesen, hogy majd a serdülőkor végén, kb. 18 évesen el fog múlni, hát nem így lett. 28 évesen még erősen pattanásos voltam, nagy hassal, próbáltam koplalni, mert szégyelltem, de nem ment. Ekkor kezdödtek a térdproblémáim, az izüledi gyulladással.
aztán kaptam 2011 karácsonyára egy könyvet, a szendi zöld könyvét. Hát nem egy egyszerű iromány, de megérte elolvasni. mióta paleózom, nincs pattanás! Nincs hasam, úgy nézek ki mint egy 26 éves, dagadnak az izmaim, 40 percet mindenféle megerőltetés nélkül lefutok, megszűnt az izületi gyulladásom, sosincs hasmenésem, és a szendi zöld könyvének elolvasása után megtanultam a táplálkozást is helyesen kezelni!
azaz: nem kell mindig nassolni! Megvárom, amíg éhes leszek, és korog a hasam, csak ezután eszek, akkor is magas tápértékű ételt. Nem nassolok! Ha szomjas vagyok, vizet iszok, nem teát, meg izesített vizet, meg a sok divatos sza.rt. Megvetve nézem az elhizott huszon éves nőket, akik két kézben alig bírják el a sok műanyag ételt, amikor megyünk be a moziba.
ha kirándulni megyek, már nem az az első, hogy cukrászda, meg fagyi, hanem valóban a kirándulás.
az ember ugyanis mindig talál okot arra, hogy egyen! gondolj csak bele, ballagás - lakoma, esküvő - lakoma, husvét - lakoma, karácsony - lakoma, névnap, szülinap, halotti tor, búcsúk, kirándulások, bármilyen összejövetel legyen is, zabálunk! még szilveszerkor is ott van a virsli, pedig ott tényleg az alkoholon van a fő hangsúly.
végezetül pedig egy sztori. van két nagyon jó barátom, egy cégnél dolgoznak, mindeketten elég jól keresnek, bőven 1000 euró felett/ hó. Tehát nincs anyagi probléma. A cégük, nyílt napot rendezett, lehetelt vinni a családot, ott is lehetett aludni. A két haverom beszélgette, hogy el kell menni, mert milyen jó lesz, ingyen lehet inni/enni annyit amennyi csak belénk fér.
na és mi is itt a lényeg? AZ EVÉS! az ember mindig eszik. nagyon rossz szokás, az állandó evés, tömjük magunkba a sok sok sza.rt ...
Hallod Mrs. Aczel!
Amikor majd paleo beiglit sütsz nekem, az egy kicsit munkás lesz. De én is megdolgozok érte, neked megéri ;)
Mr. Aczél
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!