Mit gondoltok az Update bejgli összetételéről?
Figyelt kérdés
Összetevők: édesítőszerek (maltit, xilit, szukralóz, szteviol glikozidok), dió 18%, margarin (finomított és részben hidrogénezett növényi olajok és zsírok (kókusz, kukorica, len, napraforgó, pálma, repce), víz, emulgeálószer: zsírsavak mono- és digliceridjei, étkezési só, tartósítószerek: szorbinsav, kálium-szorbát, savanyúságot szabályozó anyag: citromsav; aroma, színezék: béta-karotin), búzaliszt, zsemlemorzsa [búzaliszt, ivóvíz, élesztő, étkezési só, folyékony kovász (rozsliszt, víz, kovászmag: búzaliszt, ivóvíz, élesztő), savanyúságot szabályozó anyagok (tejsav, ecetsav), búzakorpa, rozsliszt, étkezési só, emulgeálószer (napraforgólecitin), malátakivonat (árpamaláta, víz), fűszer], szójaliszt, lenmagliszt, mazsola, búzaglutén, egész tojás, sertészsír, tojássárgájalé, ivóvíz, étkezési só, élesztő, emulgeálószer (glicerin), citromhéj, fahéj, szegfűszeg, tartósítószerek (kálium-szorbát, nátrium-benzoát), savanyúságot szabályozó anyag (glükonsav), aroma (kristályvanillin).2013. dec. 13. 16:21
1/6 anonim válasza:
Összefutott a számban a nyál. Rég ettem glicerint és némi szukralóz is jól esne. A szteviol glikozidot nem szeretem, de azt ki szoktam szedni belőle és félredobom.
2/6 A kérdező kommentje:
:D Hát ezen jót nevettem!
2013. dec. 13. 17:06
3/6 anonim válasza:
Az az igazság, nekem már/vagy még szemüveg kell, ezér meg se fordult a fejemben sem az, hogy ezt a valamit levegyem a polcról, sem az, hogy megvegyem. De most, hogy leírtad mindezeket, veszek egy szemüveget :)
Annyi mindenről maradok le enélkül.
5/6 anonim válasza:
Olyan, mint egy szokványos bolti cucc... Extrém ritkán veszek boltban nem alapanyagot, de abban sosem lehet ennyiféle dolog, egyes anyagokat nem is tekintve. Az édesítőszerek zömét, a normál cukrot, a glutént, szóját, laktózt eleve kerülöm, úgyhogy én és a bolti kész cuccok kapcsolata meglehetősen felszínes és távoli :D
6/6 anonim válasza:
Ezek az édesítőszerek kivételével szerintem bármelyik bolti péksütiben megtalálhatóak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!