Mit gondoltok a Paleolit-diétáról?
Hát ha nem eszel húst egy paleo diétában, akkor marad a zöldség, magvak, a gyümölcs mértékkel és a tojás. De ha vegánról beszélünk akkor az sem.
Megnézném mennyi ideig és legfőképpen milyen állapotban él egy olyan ember, akinek a táplálkozása natúr magokból, zöldségből és gyümölcsből áll (persze krumpli, rizs, kukorica, hüvelyesek és szója kilőve a paleo elv szerint).
#11: Mint már említettem, egy nyersvegán étrendje elég közel áll a paleóhoz, s elég sokan vannak s elég lelkesek. Az a pici változtatás, hogy kihagyják a nyers zöldborsót, a hajdínacsírát és a búzafűlét, nem hiszem, hogy nagy sokkot okozna mindegyikükben... Akikben igen, azoknak se a testi igényeik miatt..
Ja, tudom, mi marad a vega paleóban, eleinte kicsit zavarban voltam, mit egyek :D De simán bele lehet jönni. A (hajszál híján) vegán ketogén paleo napom volt a húzós :D
Vannak vegán paleós blogok, de be kell valljam, a tojás elhagyása nekem túl nagy áldozat lenne. A tojás túl jó. De egy hétig simán kihagyom, ha kell. Annyi mást ehetek...
(Nem vagyok 100%-osan vega vagy paleós, de nagyon közel állok hozzá már sok hónapja.)
Életkép a Palejó szekta minden napjaiból:
Megrögzött gabona evőket/tej ivókat elrángatnak erőszakkal a kis templomukba, ahol nyers birkahúst áldoznak Szendi Gábor oltárán. A birkát mielőtt levágják, megerőszakolják és megosztják vele a legújabb kutatási eredményeket a gabona és tejfogyasztás ártalmasságáról.
A mereven tiltakozó, más hitet vallókat, ha nem sikerül megtéríteni egy-egy "mise" után, akkor lámpaernyő, vagy szappan készül belőlük.
Igen, több medika írt már a fórumon, eléggé rémesen voltak csak butácskák.
De egy értelmes orvos hallgató már minőségileg emelheti egy egész évfolyam színvonalát :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!