Kezdőoldal » Fogyókúrák » Paleo diéta » Ezt olvasta valaki?

Ezt olvasta valaki?

Figyelt kérdés
[link]

2013. okt. 29. 16:47
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
17%

Szánalmasan gyér cikk, értékes ember lehet az írója. Mondjuk ha takarítana egy egyetemen..

Tápi

2013. okt. 30. 20:52
 22/29 anonim ***** válasza:

# 20/21,

Dehogy mentem el barát mellett, akinek segített volna a paleo :-D. Biztos félreérthetően fogalmaztam :-D.

Olyan barátom nincs, akinek ne meséltem volna minimum 1 órát a paleoról :-D :-D :-D.

De már visszafogom magam :-D. Ha baj van persze előjövök vele ;-). De olyankor már igaziból maguktól is keresnek ;-).

2013. okt. 30. 20:58
 23/29 anonim ***** válasza:

Ehhez hasonló paleo-ellenes cikkeket olvastam már.

Én is - hasonlóan az előttem író paleósokról - kizárólag pozitív eredményekről számolhatok be. Január elsején fogyókúrás céllal kezdtem paleózni. Május végére lement rólam a vágyott 9-10 kiló, addigra viszont már lelkes paleós lettem. Már nem is tudnám elképzelni, hogy zsemlét reggelizzem tejjel pl, a súlyom beállt, stagnál, a közérzetem viszont remek. Tele vagyok energiával és még az ehhez hasonló cikkek sem tudnak kihozni a sodromból.

Amúgy senkit nem akarok paleósra téríteni, csupán elmondom, mikor azt emlegetik, hogy mennyivel jobban nézek ki, mint mondjuk 1 éve és kérdezik, hogy ezt hogy csinálom?

2013. okt. 31. 04:38
 24/29 anonim ***** válasza:
40%

Szendi Gábor válasza:

[link]

2013. okt. 31. 16:05
 25/29 anonim ***** válasza:
0%

Jövő héten lesz hosszabb cikk is, mintha.. rémlene ilyesmi.

Táp.

2013. nov. 1. 08:28
 26/29 Julie S ***** válasza:
24%
2013. nov. 2. 13:14
 27/29 anonim ***** válasza:
33%

Szerintem szuper. Külön elismerésem, hogy végig kulturáltan de nagyon szórakoztatóan, olvasmányosan tud írni. Kedvelem..

Táp.

2013. nov. 3. 00:01
 28/29 Mi közöd Tőle ***** válasza:
0%
Szegény embert megalázták egy picit. Ha az index nem cionista, korrupt médiaforrás lenne, akkor közölnék ezt a Szendi féle cikket is. De gondolom ez nem fog bekövetkezni.
2013. nov. 6. 16:20
 29/29 anonim ***** válasza:
0%

Neeem, az index biztos hogy nem olyan :D

Táp.

2013. nov. 6. 17:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!