Szánalmasan gyér cikk, értékes ember lehet az írója. Mondjuk ha takarítana egy egyetemen..
Tápi
# 20/21,
Dehogy mentem el barát mellett, akinek segített volna a paleo :-D. Biztos félreérthetően fogalmaztam :-D.
Olyan barátom nincs, akinek ne meséltem volna minimum 1 órát a paleoról :-D :-D :-D.
De már visszafogom magam :-D. Ha baj van persze előjövök vele ;-). De olyankor már igaziból maguktól is keresnek ;-).
Ehhez hasonló paleo-ellenes cikkeket olvastam már.
Én is - hasonlóan az előttem író paleósokról - kizárólag pozitív eredményekről számolhatok be. Január elsején fogyókúrás céllal kezdtem paleózni. Május végére lement rólam a vágyott 9-10 kiló, addigra viszont már lelkes paleós lettem. Már nem is tudnám elképzelni, hogy zsemlét reggelizzem tejjel pl, a súlyom beállt, stagnál, a közérzetem viszont remek. Tele vagyok energiával és még az ehhez hasonló cikkek sem tudnak kihozni a sodromból.
Amúgy senkit nem akarok paleósra téríteni, csupán elmondom, mikor azt emlegetik, hogy mennyivel jobban nézek ki, mint mondjuk 1 éve és kérdezik, hogy ezt hogy csinálom?
Jövő héten lesz hosszabb cikk is, mintha.. rémlene ilyesmi.
Táp.
Szerintem szuper. Külön elismerésem, hogy végig kulturáltan de nagyon szórakoztatóan, olvasmányosan tud írni. Kedvelem..
Táp.
Neeem, az index biztos hogy nem olyan :D
Táp.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!