Laktózmentes tejtermékeket lehet enni?
Én szoktam inni tejet:Kávéba rakok,néha főzök pudingot vagy süteményt sütök ,de van az úgy hogy magában iszom úgy 2-3 dl-t.Nem érdekel ,hogy ki mit kord össze tudom ,hogy magas a szénhidrát tartalma viszonylag illetve a zsírtartalma és ez az arány a boci fejlődéséhez van idealizálva ,de most már emberi kultúra része.Ha valakinek nem okoz problémát miért ne ihatna van aki kétszersültel is le tud ,fogyni én nem ez emberre válogassa .De elárulom ,hogy gyerekként allergiás voltam rá ,ha ittam tejet ,vagy tojást akkor csalánkiütés szerű sebek lettek rajtam amit kinőttem ,de érdekesség kép azóta ha mondjuk eszek házi tojást semmi bajom ha esetleg teszkós tojást eszek akkor olyan 3 felett a mai napig kicsap.Úgyan-úgy .Tejet nem iszok annyit hogy tudjam mi a tűréshatár ebből következik nem azzal van a gond ,hogy tej hanem a benne található vegyszerek az igazi gond:P
Logika:tejet ne igyá mert az nem egészsége tehén husit ehetsz mert az ok NEM MÉRGEZŐ A TEJ ÖNMAGÁBA MERT AKKOR A HÚS IS AZ LENNE TEHÉN-TEHÉN .A tej fogysztása paleoban azért nem ajánlott .,mert magas a szénhidrát tartalma ennyi.
Nem.
Nemcsak a laktóz a probléma a tejtermékekkel, hanem pl a tejfehérje is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!