1/12 anonim válasza:
8 hónapja. 6 hónap alatt fogytam vele 10 kilót, két hónapja stagnálok (így is szerettem volna, elértem az ideális súlyom).
2/12 anonim válasza:
kb 4 hónapja. Habár nekem nem volt túlsúlyom, azért az első hónapban lement 2 kg, azóta stagnál. Az éhomi cukrom 6,2-ről lement 4,7-re. A koleszterinem is magas volt, 5,8-ról 5,2-re ment vissza negyed év alatt, a trigliceridem "minimum" érték alatti (pedig picit több húst eszem, mint előtte). Én ezek miatt kezdtem el különben, és nem bántam meg :)
6/12 Sága válasza:
Én aug.15én kezdtem,egyelőre még nem fogytam,amit észrevettem az annyi hogy nem nagyon tudok elfáradni.Pedig reggel 7-15 ig dolgozok főállásban és utána meg megyek 16-22 ig másod állásba +hétvége is.Először féltem hogy kenyér,rizs és krumpli nélkül hogy fogom ezt bírni,de jobban teljesítek (kollégák szerint) mkint előtte.Jobban alszom és magamtól ébredek még óracsörgés előtt,5-6 óra alvás is elég.(az is igaz sose voltam nagy alvó).Hát egyelőre ennyi,de ez is tök jó.
8/12 Szakmári László válasza:
2010 óta. Gyakorlatilag szinte rendületlenül.
(Még szülinapi tortát is paleósat csináltatok minden évben. ;) )
Azóta tünetmentes vagyok, azaz megszűnt minden problémám:
(Túlsúly = -8Kg 4 hét alatt: azóta fix 76), izületi, emésztés, bőrviszketés, túlzott szomjúság, napi 9-10 helyett 6-7 óra alvás is elég...)
9/12 A kérdező kommentje:
Jó ezeket olvasni. :) Ezek szerint Ti sem találjátok nehezen tartható életmódnak. :)
2013. aug. 24. 16:52
10/12 Sága válasza:
Nem szerintem is könnyen tarthato,az se feltétlen igaz,hogy drágább.Ha nincs szükséged paleo kenyérre,sütire,édesítésre,akkor nem drágább.Mondjuk lehet nekem azért van így,mert elötte sokat ettem,és ahhoz képest nem az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!