Teljes mértékben egyetértek a virslivel, a felvágottakkal, főzőkolbásszal és hasonló dolgokkal kapcsolatban. No és ugyanide sorolom a ki tudja miből készült panírozott, sajttal töltött és nem töltött gyors-kajákat is.
Csak annyira kifutottam az időből, a fagyóból színhúst nem vettem elő, és mivel mindenképp el kellett mennem vásárolni egyéb dolgok miatt, a tegnapról maradt resztelt májat pedig most nem kívántam, így most ez lett.
Azért is kérdeztem, hogy ki mit készített, így a következő napokra kapok, kaptam fincsi ötleteket.
Köszi nektek, zöld-pacsit küldtem mindenkinek!
Semmi gond, én is le szoktam írni.
És különösen az előre panírozott, ki tudja mikből összedarált csirke-melle és akármik, amiket meg nem vennék, és meg nem ennék. Jó lenne, ha mások is tisztában lennének vele, hogy kb. azonos, leellenőrizhetetlen összetételű, mint a virsli és társai.
Hát a rizs nem jó, de valóban, ha nagyon kívánja az emberfia, akkor bűnözünk..Nekem is a tészták hiányoznak,1 kicsit,de nálunk itt a paleo boltban, azt is lehet kapni, és mág párizsit lecsókolbászt, debrecenit.stb. Természetesen szigorúan csomagoltan, vákumos fóliában, és ellenőrzötten.
Cukrot régebben sem nagyon használtam, de most úgy megkívántam a pudingot, hogy ettem.. /és nem eritritből csináltam!/ szégyenlős szmájli...
Nyammnyamm.
Én ma lecsós karaj szeletet toltam. Tegnap este meg mustáros husit sütöttem, fincsi salátával. (kígyóubi, ecet, olíva olaj, oregánó)
Ez a lecsós-karaj is jó ötlet!
Én mára főztem kelkáposzta-főzeléket úgy, hogy be sem rántottam, rá sem habartam, csak rövid lével összefőztem a hozzávalókat. Két akkora tányérral bekanalaztam, hogy öröm volt nézni. Gőz fölött pároltam hozzá pulyka-combot, abból utána egy szeletkét, és most nagyon is jól érzem magam.
Egyébként kipróbálom, a net-ről leszedtem a hinduk kenyérpótló lepényének receptjét (mint tudjuk, a hindu kultúra mintegy 5 ezer évre nyúlik vissza, tehát ősidők óta nemzeti eledel náluk ez a lepény). Majd holnap megpróbálom megsütni lenmaglisztből.
Akit érdekel, keressen rá, többfajta verziót talál a net-en.
Ma grilleztünk: előre bepácolt tarját sütöttünk, és cukkinit grilleztünk mellé. :)
Párom sajtot is grillezett magának, de én nem szoktam sajtot enni, mert megy tőle a hasam.
Sült hagymát is ettünk hozzá, azt nagyon szeretjük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!