Finomakat esztek. Bár mondjuk én a káposztát nyersen nem nagyon tudom elképzelni, de biztosan egészséges.
A párolt csirkecomb + párolt zöldség is fincsi. Meglehet, hogy vasárnapra kiveszem a fagyóból a pulykacombot, és azt párolom meg.
Én ma ebédre készítettem: cukkinit és baromfi-virslit vékony csíkokra vágtam (kb. mint a gyufaszál) és szálára vágott dinsztelt hagymán átforgattam sóval-borssal, mint a borsos tokányt. Főtt rizzsel. Bár nem tudom, ez utóbbi mennyire paleós. (Az igazság, hogy már nagyon szeretnék valami normális nokedli vagy főtt tészta-kaját, de még ez nem jött össze, pedig már egy egész hete paleózok!) :))
Első vagyok. Cukkinis cucc is jó lehet! Mondjuk én "szerencsés" vagyok, mert imádom a nyers zöldségeket, és liszt-tej érzékenységem is van, édesért nem vagyok oda, tehát nálam a paleo "adta magát". Elvileg a rizs is tiltólistás, de az még nem gáz.
Amúgy kell pár hónap mire ráállsz a dologra és nem is mindenkinek való ez az étrend.
Szerintem az sem baj, ha néha kikacsintasz.
Nem tudom, ha a rizsliszt glutén-mentes, akkor elvileg a rizs is mehet.
Tápi itt egy másik kérdéshez is odaírta, hogy rizst ajánl fehérje-bevitelre valakinek.
Szóval dilemmáim vannak elég sokféle-fajta kajával kapcsolatban. Bízom benne, hogy előbb-utóbb majd nálam is kialakul egy olyan rend, rendszer, amely az eredményt is meghozza, és különösebb hiány-érzetem sem lesz.
Rizst lehet enni, nem szabad nagyon szigorúan venni a dolgokat, ha nem vagy allergiás vagy beteg.
Cukorral meg nincsen gondod, fél siker!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!