Kezdőoldal » Fogyókúrák » Paleo diéta » Úgy ennék egy kis mákos...

Úgy ennék egy kis mákos tésztát. Valakinek van rá jó kis paleös ötlete?

Figyelt kérdés
Vékonyra reszelt, párolt sárgarépával gondoltam helyettesíteni a tésztát. Szerintetek?
2013. jún. 26. 14:25
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

répa és mák nem finom együt

de lehet paleos tésztát csinálni,google a barátod,keress rá.

2013. jún. 26. 14:29
 2/14 anonim ***** válasza:
54%

a mákos répa az nem mákos tészta.. a mákos tészta az házi gyúrású sok tojással, és szélesre van metélve...aztán finomra darált mákot összekeverek sok-sok porsukorral, majd rá a még meleg tésztára..na ezt betolom az arcomba.

a paleolit korban nem ismerte még az ősünk sem a mákot, sem a tésztát, de még a répát sem...sőt..főzni sem tudott.

viszont zabálás közben elégedetten gondolok a jégkorszaki őseimre, milyen szr lehetett nekik..

akkor?

2013. jún. 26. 14:45
 3/14 anonim ***** válasza:
39%
Mákos sárgarépa? Szerinted? most döntsd el: kitartasz a paleo étkezésnél, vagy Mákos tésztát akarsz enni?
2013. jún. 26. 14:57
 4/14 A kérdező kommentje:

Paleo témakörbe írtam, és ha jól emlékszem, akkor ki is hangsúlyoztam, hogy paleo receptet kérnék. Kedves 2., te nyugodtan toljad a porcukros mákos tésztát, egészségedre. Látom unatkozol, vegyél a kezedbe egy személyiségfejlesztő könyvet, arra nagyobb szükséged van, mint a mákos tésztára!!!

Elsőnek köszönöm, a helyzet az, hogy csak szezámlisztem és kókusztejem van itthon, alapanyagvadászaton vagyok, 2 hete paleózom, és most rögtön KELL az édesség. :)

2013. jún. 26. 15:02
 5/14 A kérdező kommentje:
Most tényleg muszáj kötekedni? Igen, kitartok a paleo étrendnél, ezért inkább megeszem a mákos répát, mint egy tábla csokoládét vagy péksüteményt! Egyébként mi a gond a párolt sárgarépával kedves 3.? Nem fér bele a paleóba?
2013. jún. 26. 15:08
 6/14 A kérdező kommentje:
A Paleovital.hu-n olvastam a receptet. Azt írta a recept gazdája, hogy párolva ugyanolyan az íze, mint a tésztának.
2013. jún. 26. 15:10
 7/14 anonim ***** válasza:
3. Voltam. A répa rendben van, de mákkal szerintem borzalmas. Ne támadj, mert nem kötekedni akarok, de a mák szerintem alapból nem fér bele a paleo étrendbe. Megértem, hogy vágysz valami olyanra, ami jelen kori, de szerintem te is tisztában vagy az étrend fogalmával. Akkor azt mondom inkább, hogy ha úgy érzed megérdemled, mert eddig betartottad, egyél egy kis mákos tésztát jó ízűen és egészségedre. Néha a fogyókúrásoknak is bele fér egy kis bűnözés. De ha mindenképp egészségesebb dolgot szeretnél választani, akkor válaszd a polenta alapot. Kukorica darából készül, keress rá. Ha nem is mákkal, de pl. lekvárral el tudom képzelni.
2013. jún. 26. 15:18
 8/14 A kérdező kommentje:
Ok, köszi, ne haragudj, de az előtted válaszolón egy kicsit kibuktam. Csak elcsábultam, de a férjem hozott étcsokit, egy kockával kielégítettem a vágyamat. :) Elnézést mégegyszer, nem akartalak letámadni.
2013. jún. 26. 21:05
 9/14 anonim ***** válasza:
Semmi baj :-)
2013. jún. 27. 07:50
 10/14 anonim ***** válasza:

szerintem ne gusztustalankodj hogy mákos répa.xdddddd

egyél nyugodtan egy tállal meg majd letornázod és kész egy nap alatt nem hizol sőt ugyan ugy fogsz tovább!! néha lehet csalni;)

2013. jún. 27. 09:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!