Úgy ennék egy kis mákos tésztát. Valakinek van rá jó kis paleös ötlete?
répa és mák nem finom együt
de lehet paleos tésztát csinálni,google a barátod,keress rá.
a mákos répa az nem mákos tészta.. a mákos tészta az házi gyúrású sok tojással, és szélesre van metélve...aztán finomra darált mákot összekeverek sok-sok porsukorral, majd rá a még meleg tésztára..na ezt betolom az arcomba.
a paleolit korban nem ismerte még az ősünk sem a mákot, sem a tésztát, de még a répát sem...sőt..főzni sem tudott.
viszont zabálás közben elégedetten gondolok a jégkorszaki őseimre, milyen szr lehetett nekik..
akkor?
Paleo témakörbe írtam, és ha jól emlékszem, akkor ki is hangsúlyoztam, hogy paleo receptet kérnék. Kedves 2., te nyugodtan toljad a porcukros mákos tésztát, egészségedre. Látom unatkozol, vegyél a kezedbe egy személyiségfejlesztő könyvet, arra nagyobb szükséged van, mint a mákos tésztára!!!
Elsőnek köszönöm, a helyzet az, hogy csak szezámlisztem és kókusztejem van itthon, alapanyagvadászaton vagyok, 2 hete paleózom, és most rögtön KELL az édesség. :)
szerintem ne gusztustalankodj hogy mákos répa.xdddddd
egyél nyugodtan egy tállal meg majd letornázod és kész egy nap alatt nem hizol sőt ugyan ugy fogsz tovább!! néha lehet csalni;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!