Volt-e a paleoval valakinek rossz tapasztalata?
Csak személyes tapasztalat érdekel, tehát valaki csinálta és valamiért nem jött be neki.
Szóval tapasztalatból szerzett vélemény érdekelne, nem elméleti okoskodás :-).
Köszi
Csak azért kérdezem, mert én sokáig ettem paleos kenyereket és egy idő után elkezdett menni a hasam és én is kókadt voltam.
Aztán ahogy abbahagytam a kenyereket, minden rendeződött.
Azóta nem eszem kenyeret és nem is hányzik.
Fitátok miatt, a sok magban lévő fitát állítólag megakadályozza egy csomó vitamin felszívódását.
És semmi pozitívat nem tapasztaltál a paleo által? Úgy értem semmi sem javult?
Te, én is jól vagyok és nem eszek paleos kenyeret :-D!
Én is paleos vagyok ám :-), csak kiváncsi vagyok mások miért hagyják abba.
Nem, semmi pozitivat nem tapasztaltam, csak azt, hogy egész idö alatt nem éreztem magam sehogy sem jól.
Ha heteken keresztül egész nap azzal vagy elfoglalva, hogy megy a hasad és nem tudsz semmit csinálni, a munkahelyen is már csak problémád van, mert állandóan rohangálhaszt WC-re, akkor nem sok minden van, amit pozitivnak lehetne tekinteni.
Hozzáteszem, hogy amióta a hagyományos "mindenevö" rendszerre visszatértem, semmi bajom, a rosszullétem teljesen megszünt. (És nem is híztam azóta sem az eredeti súlyhoz képest. A paleo alatt ugyan fogytam, de ezt nem akartam, mert elötte is elég vékony voltam 165/45)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!