Megettem 1 kg almát, csomó zöldséget, és 100 gramm húst, valamint 30 gramm mandulát meg egy tojást most hízni fogok?
Sok a ch tudom .. :// Ma hízni fogok?
Tudom, kevés zsír, fehérje, sok ch, de most nem ez a kérdés. Holnaptól máshogyan fogok étkezni.
ha futok 1 órát akkor reális volt a ch bevitel?
A CH méreg a szervezeted számára bármilyen formában! Én már 25 éve 50 grammnál kevesebbet eszem és napi 800 kalóriát!
Komolyan mondom az ilyen postoktól leszek rosszul... a CHtól nem fogsz elhízni, ellenben a zsíroktól igen. A paleo csak azért működik mert kalóriadeficitet teremt (ami metabolikus szindrómához vezet hosszú távon). Itt egy kedves ember aki könnyen rácáfol ezekre a buta elméletekre, 12 éve napi 3-5ezer kcal nagyrészt gyümölcsből (ha nem volt számára elérhető akkor rizs és egyéb keményítők).
Micsoda egy elhízott ember: [link]
6000 kalóriányi gyümölcsöt megeszik naponta és egy csomót sportol. Sztem ez pazarlás :D a másik meg h azért nem hízott el mert ektomorf és nem is tud elhízni.. és hiányzik az étrendjéből a B12 vitamin meg sok más
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!