1csészényi rizs (csésze 150ml) hány gramm lehet?
Hmm, fogyókúrás rizsevés?
Erről hallani szeretnék. Van egy cukrászda a házunk alatt (egyébként nincs, de most képzeljük el) egy csészényi fagyi vagy torta vajon .. Hmmm, belefér?
Drága válaszoló!!
Olyanról nem hallottál hogy barna rízs?? Meg én inkább csak súlyt szeretnék tartani a 169 cm-emhez és a 41kilómhoz nem hinném hogy még fogynom kellene..DE javíts ki ha tévedek:)
Hallottam. Éhezéskor eszik mint minden gabonát. Akkor amikor nincs igazán más étel.. Amikor sok millió ember él szegénységben kis helyen, és valamit enni kell.
És azt is hallottam, hogy az éhezők (akik rizst vagy más gabonát esznek) azok nem törődnek fogyással vagy éhezéssel, mert a túlélés a legfőbb céljuk.
Ha nem érzed magad éhezőnek, akkor nem csinálsz rendszert az ő kajáikból. Egy étkezéstől se beteg se elhízott nem leszel, de sok vitamint vonsz meg a szervezetedtől azzal hogy zöldségek helyett rizst eszel.
Nem azért írom, jó étvágyat kívánok hozzá, én tudom hogy nagyon finom csak az ilyen élvezetekről nem ártana lemondani, amennyiben lehetséges. És általában lehetséges :)
Senki sem kérdezte, hogy lehet-e enni. Azt eszik, amit akar, amiről úgy érzi, belefér a fogyókúrájába.
A kérdésre kéne válaszolni, nem személyesen felháborodni más étkezési szokásán, mert ez már kezd kicsit sok lenni. Kérdező: egészségedre!
"Azt eszik, amit akar, amiről úgy érzi, belefér a fogyókúrájába"
Mióta lett ilyen demokrácia?
Utolsó előtti!!
Köszönöm szépen ment a zöld kéz:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!