Paleósok! Okozott bármelyikőtöknek krónikus emésztési problémát a paleo?
Nekem ritkán volt emésztési problémám, a paleótól sem lett. Sőt, azt vettem észre, hogy több jön ki, mint ami bement, magyarul a régen lerakódott dolgokat is kipucolta belőlem ez az étrend.
Leírnád, hogy miket eszel, mert arról még nem volt szó, csak arról, hogy mivel próbáltad az emésztési problémádat helyrehozni?
ivilicious válasza:
az emberek nem szimpatikusak,akik próbálnak követni egy trendet,de nincs annyi akarta bennük,h lemondjanak egy sütiről. na,ezért fognak ők 40 évesen macskák közt fetrengeni! :D
Miért kéne lemondani? Rengeteg paleos azért diétázik, hogy meggyógyuljon...én is. Ez azt jelenti, hogy én egy életen át fogok diétázni és még remélhetően sokáig fogok élni :-D...ergo miért kéne lemondanom a sütiről, ha sütievés mellett is lehetek egészséges?
Ivilicious, gratulálok a szövegértésedhez, javaslom olvasd el újra az utolsó mondatomat!
Poiu, ezen már sokszor törtem a fejem, de nem emlékszem, hogy decemberben bármit is változtattam volna az étrendemen. Mondjuk sajnos csak január óta írok táplálkozásio naplót...:(
11/13
Általában a következőket eszem: tojás minden formában, jobb minőségű (adalék- és szójamentes, magas hústartalmú) virslit, szalonnát, kolbászt (régebben boltit, újabban piacról), főleg sertés- és csirkeételeket, sok kókusztejszínt és kevesebb kókuszzsírt használok, meg sok fűszert. Zöldségekből gyakori a paradicsom, paprika, uborka, hagyma, fejes saláta, ritkábban répa, zeller, e tekintetben igazából mindenevő vagyok. Gyümölcsből ami épp olcsó, kedvencem a szőlő, gyakran eszem narancsot, kivit, almát, mostanában már nektarint és epret is. Édesítőnek szacharin és ciklamát alapú port/tablettát használok. Nagyjából ennyi lenne.
(11-es voltam)
Nekem elég jónak tűnik az étrended. Persze egy pár dolgot elhagynék: virsli, mesterséges édesítők helyett pedig eritritol, vagy stevia, esetleg xilit. Vagy pl. nem tudom a kókusztej mennyiségét.
Talán más arányban eszed a dolgokat és ez nem klappol.
Ezt csak Te tudod kideríteni. Sok sikert!
Egy füstölt sonkával sem kell, és az jellemzően húsból van.
Allergiavizsgálatra vagy hagyományos kínai orvoshoz is el lehet nézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!