Mennyire marad meg az ember testi ereje a paleo dieta soran?
Tobb dietat kiprobaltam mar es mindegyik hatasos volt tobbe-kevesbe, viszont hihetetlenul legyengultem mindtol. Ez sarkalatos kerdes a munkam miatt.
Szemezgetek a paleo dietaval, most ez lenne soron, csak nem tudom, hogy a sok hus ad-e annyi energiat, hogy potolja a cukrok hianyat?
Elege szenhidrat fuggo vagyok. Szeretem a kenyeret, krumplis dolgokat meg edessegeket. Szinte akarmennyire le lehetek merulve, belokok nehany kocka csokit s mar mehet is a melo tovabb.
Egy darab kolbasz vagy egy nagy paradicsom sajnos nekem nem adja ezt meg. Ami pedig eleg kar, mert a lisztes, cukros dolgoktol csak ugy szaladnak fel ram a kilok :/ Ahogy a neten irjak, tipikus endomorf vagyok :)
Amugy csak par napja kezdem a paleot. Kivancsi vagyok, hogy tenyleg elmulik-e ez a gyengeseg\faradtsag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!