Mennyire marad meg az ember testi ereje a paleo dieta soran?
Tobb dietat kiprobaltam mar es mindegyik hatasos volt tobbe-kevesbe, viszont hihetetlenul legyengultem mindtol. Ez sarkalatos kerdes a munkam miatt.
Szemezgetek a paleo dietaval, most ez lenne soron, csak nem tudom, hogy a sok hus ad-e annyi energiat, hogy potolja a cukrok hianyat?
Birkózók szeretik.
Nyilván nem azért mert úgy legyengülnek tőle :D
Mennyire vagy szénhidrátfüggő?
Mert azért 1-2 hétbe van akinél beletelik mire megszokja hogy nem cukorral ébreszti magát.
Én ugyan szinte sosem eszem húst, de sokkal energikusabb vagyok a szénhidrátban szegényebb, zsírban gazdagabb mostani táplálkozásommal (ami nagyon közel áll a paleóhoz), mint a hagyományosabb, szénhidrátban gazdagabbal. Egyszer visszatértem arra egy nap erejéig, másnap alig bírtam teljesítménytúrázni... Nagyon-nagyon kevés szénhidráttal nem működöm jól, de nem kell rengeteg, sőt, jobb úgy. Nem kifejezetten sportolok, de kis hegymászás, ház körüli fizikai munka azért akad.
Amúgy simán lehet szénhidrátdúsan táplálkozni paleóban, az más kérdés, érdemes-e.
Ugyanez volt nálam, rengeteg diétát próbáltam, mindtől rettenetesen legyengültem, hiába aludtam éjjel 8 órát, délben megint le kellett feküdnöm 4-5 órát aludni... Főleg az utolsó diétámnál volt ez, ahol bár nem ettem szénhidrátokat töménytelenül, csak zöldség formájában vittem be, viszont rengeteg tejtermék ment (sovány túró, sajt stb.)... Ezzel lement amúgy 5 kg gyorsan, jó sok narancsbőr meg jött...
Mióta paleo szerint étkezek, alig lehet lelőni, tele vagyok energiával, jobban megy az edzés.
Azt tudjátok, hogy a tej vizesít (nedvesít) ?
Ez jót tesz ám az egész testnek, jó kis ciszták alakulhatnak ki, narancsbőr.. nyami nyami :D
Tegnap festettem be a hajam, úgyhogy nem kérdezem meg, hogy miééért, a hidratáltság fontos...
Amúgy jajajajaa, az a durva, mindig imádtam a sajtot, de már nem hiányzik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!