Hogyan készítsem el szerintetek a kínai kelt, ha azt akarom a pörkölt mellé enni?
Figyelt kérdés
Ez lesz az első paelo ételem!2013. máj. 25. 10:42
1/2 anonim válasza:
Összevágva, oliva olajjal + lila hagyma szeletekkel? :)
Meg is lehet párolni sóval, fehérborssal és egy kevés balzsamecettel (kókusz zsíron, sült zsíron).
Itt kaphatsz még ötleteket, gondolom nem mind paleós.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm drága vagy, megpárolom zsíron
2013. máj. 25. 11:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!