Finom, kipróbált paleo sütemény receptet keresek. Tudtok ilyet?
Nézegettem a neten, de nem igazán tudom melyik lehet jó, kísérletezni meg nincs pénzem, egy tuti recept kellene.
A munkahelyemre kellene süteményt bevinni (szülinap), és én is enni akarok belőle, de paleolit táplálkozást folytatok egy fél éve, és nem szegném meg emiatt. Viszont paleo süteményeket nem szoktam sütni, nincs benne rutinom.
Nálunk sokan folytatnak valamilyen diétát (cukormentes, gluténmentes, kalóriaszámolós...stb), gondoltam a többieknek is jó lenne ilyet vinni és akkor mindenki ehet belőle! Olyan recept kéne ami nem paleósoknak is bejön!
Köszönöm előre is a segítséget!
Utolsónak: hiszed vagy nem, a környéken van vagy 5 biobolt és így is nehéz a paleós dolgok beszerzése. Errefelé a csírák meg korpák a menők...
De kitaláltam, hogy megrendelem interneten az alap dolgokat a sütögetéshez, nagyobb mennyiségben és mindig lesz itthon. :)
Most sütöttem meg, valami isteni finom! Én mondjuk tettem bele nyírfacukrot a gyerekek miatt.
#13-#14 képe:
Itt a gyk-n csak a puszta url-t kell berakni, mindenféle url és img tagek nélkül, sok más oldallal ellentétben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!