Mit igyak vízen kívül?
Bármilyen hihetetlen, gyerek korom óta nem iszom meg a tiszta vizet, a szénvasat meg sehogysem.
Teát szoktam pötyi édesítővel és mézzel, valamit bolero porokat és olcsó édesítős szörpöket, olcsó saját márkás szénsavas üdítőket.
és NEM AZÉRT MERT OLCSÓK! sajnos nem tudom meginni a cukros üdítőket már évek óta, cukrozott teát sem. ezért iszom édesítővel, az csak az olcsó üdítők mellőzik a cukrot. nem tudom mi bajom van, egyszerűen cukorral nem tudom meginni a dologat. tudom hogy ezeket az olcsó ,,vackok,, nem egészségesek, de nem tudok mást.
teát édesítővel ihatok? viszonylag sokat iszom, 2,5 litert naponta.
A gyümölcstea jó alternatíva, de hosszú távon jó ha megbarátkozol a sima vízzel! :)Ha a teát mindenképpen édesítve tudod csak meginni, legalább arra figyelj, hogy ezek ne mindenféle mesterséges édesítő szerek legyenek. Kerüld a fruktóz tartalmúakat is. Mézet se nagyon igyál!
Használj xilitet, eritritet vagy steviát!
ONLS
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!