Kezdőoldal » Fogyókúrák » Paleo diéta » Mit igyak vízen kívül?

Mit igyak vízen kívül?

Figyelt kérdés

Bármilyen hihetetlen, gyerek korom óta nem iszom meg a tiszta vizet, a szénvasat meg sehogysem.

Teát szoktam pötyi édesítővel és mézzel, valamit bolero porokat és olcsó édesítős szörpöket, olcsó saját márkás szénsavas üdítőket.

és NEM AZÉRT MERT OLCSÓK! sajnos nem tudom meginni a cukros üdítőket már évek óta, cukrozott teát sem. ezért iszom édesítővel, az csak az olcsó üdítők mellőzik a cukrot. nem tudom mi bajom van, egyszerűen cukorral nem tudom meginni a dologat. tudom hogy ezeket az olcsó ,,vackok,, nem egészségesek, de nem tudok mást.

teát édesítővel ihatok? viszonylag sokat iszom, 2,5 litert naponta.

2013. márc. 3. 21:24
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Hát, nem túl egészséges. De szerintem rá lehet "szokn"i a vízre. Én is utáltam a vizet. Aztán nagyon akartam változtatni a dolgon. Egyszerűen nem vettem mást, csak ásványvizet. Most már szeretem a vizet :)
2013. márc. 3. 21:44
 2/5 dieta ***** válasza:
Nyugodj meg semmi különleges nincs a szokásaidban .A folyadék menyisége annyival több a normál folyadék igénynek amit az ételeid tartalmaznak .Az , hogy a cukrot édesítőre váltottad egy lépés az egészségesebb életmód felé.Nem mindig a drágább az egészségesebb ha válogatni akarsz az összetevőkre figyelj.
2013. márc. 3. 21:45
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Meg lehetne próbálkozni gyümölcs-zöldség levekkel, smoothie-kkal.
2013. márc. 4. 08:43
 4/5 anonim ***** válasza:
Én régen szinte csak szénsavas üdítőt, narancslevet vagy tejet ittam...kb 2 éve kiderült, hogy a narancstól és a tejtől van az ekcémám kiskorom óta...meg a csokitól. Képzelheted milyen volt egyik napról a másikra letenni ezeket. De megérte :) kb fél évig szigorúan betartottam, hogy nem eszem ilyesmit. Ma már kis mennyiségben egyiktől sincsen bajom (bár a narancs húzós...). A vizet utáltam...aztán rászoktam a citromos szódára...majd sima szóda, most pedig szénsavmentes ásványvíz. Régen jó, ha másfél liter lement, ma meg rosszul vagyok, ha nem iszom meg minimum 3 litert... Hidd el menni fog az átszokás, csak fokozatosan :)
2013. márc. 4. 21:36
 5/5 Old New LifeStyle ***** válasza:

A gyümölcstea jó alternatíva, de hosszú távon jó ha megbarátkozol a sima vízzel! :)Ha a teát mindenképpen édesítve tudod csak meginni, legalább arra figyelj, hogy ezek ne mindenféle mesterséges édesítő szerek legyenek. Kerüld a fruktóz tartalmúakat is. Mézet se nagyon igyál!

Használj xilitet, eritritet vagy steviát!

ONLS

2013. márc. 18. 13:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!