Ha fogyni akarok akkor ne igyak tejet? Ez komoly?
Én megfigyeltem magamon, hogy sajnos jobban fogyok, ha mellőzöm a tejet. Pedig én is nagyon szeretem.
A Paleo diéta és az A vércsoport diétája is a tej mellőzését szorgalmazza.
Én most 1 hete a kalóriaszámlálás módszerével fogyókúrázom, így iszom tejet, de minimálisat. Általában naponta csak fél decit a kávéba...
Komoly.
Én is nagyon tejfüggő voltam, napont simán megittam 1 litert is, de ha belegondolsz az kb 500kcal. Ha fogyni akarsz ez egyáltalán nem fér bele.
Kb 1 hét után megszoktam, teljesen elhagytam. (sikeresen le is fogytam)
valamelyik írja,hogy 1 liter tej az 500 kalória,
ez az 500 ,miért nem fér bele abba a 2000-be, amit fogyózás alatt úgy is megeszünk ?
Fogyózás alatt 2000 kalória? :D
Ez vicc, ugye? :)
Ezért kéne a vércukrot egyenletesen tartó ételekkel fogyni.. egyrészt nem lenne senki cukorbeteg, másrészt nem csak 30 éves korban, de 80 éves korban is működik. A kalória kontroll sz.ar kaják mellett (mint a tej) nem feltétlen működik.
Írták: A tej növekedési faktorokat tartalmaz, a borjak hízását segítő táplálék. Ültessük már át ezt az emberre, már ha van valaki elég eszelős hozzá hogy megegye/igya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!