Miért híztam egy egész kilót?
Figyelt kérdés
Eddig 2 kg ment le rólam kevesebb mint 2 hét alatt. Ugyanúgy folytattam a paleo étrendet, de most mégis visszajött rám 1 kg. Kicsit kiborultam, Hétfő óta túl sok mindent nem is ettem, de mégis egyre többet mutat a mérleg. Miért van ez? Nem akarom feladni, de eléggé elkeseredtem. Még kb. 10 kilót kéne fogynom...2013. febr. 27. 15:26
1/9 anonim válasza:
Hétfő óta híztál 1 kilót? Nem vagy véletlenül menzesz előtt?
2/9 anonim válasza:
Egy egész kilót... A testednek egy kiló nem sok, visszatarthatja a vizet épp vagy valami, ilyen apróságokon ne pörögj :) Majd visszamegy a súlyod. Még ha valamiért zsír is lenne, mit tudsz tenni? Folytasd, amit elkezdtél. Nem tudom, miért kell lineárisnak lenni a folyamatnak, s elkeseredni napok és egy kilók miatt. Elég sokan teszik ezt pedig. Kitartás! :)
3/9 A kérdező kommentje:
Nem, még van egy jó két hetem addig, amíg megjön. Amúgy köszönöm a válaszokat, csak kicsit elkeseredtem, hogy nem fog sikerülni, de nem adom fel! :)
2013. febr. 27. 17:32
4/9 anonim válasza:
Én január elején kezdtem és 3 hétig meg sem mozdult a súlyom, a negyedik hét végére pedig 2 kilóval mutatott kevesebbet a mérleg.
Egy jó tanács: csak havonta mérd a súlyodat!
5/9 anonim válasza:
Ne, aggódj, remélhetőleg még ma idenéz Tápi barátunk, és elmagyarázza a dolgot. Mellesleg én is kíváncsian várom.
6/9 anonim válasza:
Ne is mérd a súlyod, mert csak ráparázol. A szoknyák, nadrágok derék és csípőrészei úgy is pontos tájékoztatást adnak arról, hogy fogytál-e. Így nem kell a mérleg miatt aggódni.
7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm, mindenkinek ment a zöld kéz. Felesleges volt paráznom, ma már a "normális" súlyomat mutatta újra :)
2013. febr. 28. 14:55
8/9 anonim válasza:
Ilyen egykilós ingadozásokkal nem érdemes foglalkozni.
Nekem akár 2 kilót is változik a súlyom estéről reggelre.
Minőségi ételeket egyél, ez a lényeg a paleóban.
9/9 anonim válasza:
1 kg testtömeg változásnak nincs relevanciája.
Írták: havonta kell testsúlyt mérni (leggyakrabban hetente), csak egy 2-3 órás edzés során változhat ennyit a testtömeg vízveszteség miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!