Kezdőoldal » Fogyókúrák » Paleo diéta » Ez hihetetlen! Ti ilyenkor...

Ez hihetetlen! Ti ilyenkor mit tennétek?

Figyelt kérdés

Nagyon nagyon fontos vizsgára készülök, ami pár nap múlva lesz (sikerült meggyőznöm az oktatót, hogy ne kelljen egy félévet csúsznom,és most adott a lehetőség).

Hétvégére hazajöttem, már hónapok óta nem voltam itthon. Másfél hónapja paleózok, amitől koncentrálni tudtam a tanulásra, nem voltam éhes, nem ingadozott a vércukorszintem, megszűntek a falási rohamaim. Gondoltam, majd ha hazajövök, nekiállok zöldséget pucolni, kaját csinálni magamnak, mert itthon nem támogatják az étrendemet. Rengeteg veszekedés származott ebből. Direkt felkészítettem őket, hogy ugyan vegyenek már egy csomag répát, spenótot nekem, vagy kínai kelt, nem drága. De nem. Ne egyem meg ezt, mert az kell a mai kajába (ami rizzsel lesz összekeverve), azt se edd meg, egyél inkább szendvicset, azzal laksz jól. Megpróbáltam azt, hogy ami itthon van pl 1 alma, azt megettem, de a vizsgára való felkészülésemnél 0 energiám van, amióta itt vagyok, semmit se tudtam haladni. Muszáj volt valóban szendvicset és hasonló szörnyedvényeket enni, mert nem bírtam ki az éhezést. Elmenni boltba nem tudok, mert mínuszba jövök ki így is hó végére. A szám aftás lett, hasmenésem van, és fáj az emésztőrendszerem (viccen kívül). Úgy érzem, gyulladásban van. Leültem tegnap beszélni szüleimmel, veszekedtünk is, mondtam nekik a panaszaimat, erre csak azt mondták, hogy mert elszoktam a rendes kajától. Olvastam Szendi Gábor könyvét, elmagyaráztam nekik mi hogy van (mióta paleózok, mindig papolok nekik), de semmi! Ők begyöpösödöttek, és egyszerűen nem értik meg, hogy rosszul vagyok, nem tudok felkészülni a vizsgára! És tudjátok milyen a kenyérfélék, virslik stb. Szépen előjött a falási rohamom ismét , a vércukoringadozás miatt, és reggel paleos kaja hiányában 2 nagy szelet kenyeret, melegszendvicset, cukros kakaós müzlit és virslit ettem. Ez az én gyengeségem volt, tudom. De egyszerűen így viselkedek ezekre a szemetekre. Nekem most a vizsga a legfontosabb, mivel önellátó vagyok, nem mindegy, hogy mikor végzek. Alig várom hogy visszamenjek már a koleszba! Ti mit tennétek ilyen helyzetben? Már ma visszamenni nem tudok, mert orvos miatt is haza kellett jönnöm.

2013. febr. 22. 10:06
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
Szia! köszi a kérdésed, ment minden :) újra rendesen eszek, és azóta (anyagi okok miatt) nem voltam otthon. majd hazamegyek akkor, ha tudok magamnak kaját venni, a légkör úgyis borzalmas szokott lenni :D épp el vagyok ájulva magamtól a tejföl és rizsmentes rakott káposztámból, amiben csak főtt répa egy halom párolt káposzta, hurka és tojás van :D
2013. márc. 11. 23:55
 22/24 A kérdező kommentje:
ja, és köszi, hogy kiálltál mellettem így virtuálisan is, jól esik! :)
2013. márc. 11. 23:56
 23/24 anonim ***** válasza:
:) inkább ne menj haza:D
2013. márc. 12. 12:48
 24/24 anonim ***** válasza:
Jól hangzik a kápi!
2013. márc. 12. 13:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!