Kezdőoldal » Fogyókúrák » Paleo diéta » Kukoricadara engedélyezett?...

Kukoricadara engedélyezett? Ma böjt van, valaki valami jó receptet? Nincs semmi zöldségem itthon

Figyelt kérdés
2013. febr. 13. 12:23
 1/1 anonim ***** válasza:

Nem engedélyezett a kukorica.

Most ez a vallási böjt? Mert arra azt mondom, hogy ezért nem szakítom meg a sikeres paleózást, túl sok eredményt elértem már.

Ha húst nem ehetnék, nem tudom min élnék.

Szívesen adnék tanácsot, de nem tudom mi tilos konkrétan a böjtben, mert nem tartom a szokást. Ha csak a hús, akkor egyél tojást, de ha a tojás is, akkor bizony éhen veszel a paleóban.

Paleóban nem kell ám böjtölni ha egészségügyi okokból akarnád, mert nem eszel olyan élelmiszert ami ezt indokolná.

Maglisztes sütiket, kenyereket csinálhatsz esetleg. DE ez sem egészséges ha minden nap ezt eszed.

2013. febr. 13. 16:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!