Kezdőoldal » Fogyókúrák » Paleo diéta » Paleósok, hogy is van ez?...

Paleósok, hogy is van ez? Tényleg nem szabad egyszerre húst és gyümölcsöt fogyasztani?

Figyelt kérdés

Vagy aki diétázik, az ne is egyen gyümölcsöt? Szóval csak húst, olajos magvakat és zöldséget fogyasszak? Vagy ehetek gyümölcsöt, csak az nem mindegy hogy mikor? Pl. csak délelőtt és csak "magában"?

És a mennyiségre is kell figyelnem? Szóval hiába eszem "paleósan", ha pukkadásig tömöm magam, akkor ne reméljek fogyást?

6 hónapig szeretnék diétázni, illeve addig, míg le nem megy rólam 20 kiló. Ma kezdtem el. (75kg vagyok, 55kg szeretnék lenni.)

Megköszönném, ha minél több válasz érkezne, illetve segítő szándékú hozzászólás, mert összezavarodtam.

2013. febr. 1. 15:29
1 2 3
 21/23 Julie S ***** válasza:

Hogy egy kicsit belepofázzak a vitátokba:

"Hasznos számodra ez a válasz?"

Ez egy szubjektív értékelés. Ami nagyon gyakran csak azt tükrözi, hogy az illető válaszoló a mainstreamhez tartozik-e, vagy sem. Vagy tudja-e, egyáltalán akarja-e, olyan formában tálalni a nem mainstreamet, hogy azzal mégsem veri ki biztosítékot a többségnél...

2013. febr. 2. 14:34
 22/23 anonim ***** válasza:
100%

Ostoba, milyen durva :S

Valaki jelentse ezt a vandált, így nem lehet élni, ilyen emberekkel :D

2013. febr. 2. 15:15
 23/23 anonim ***** válasza:

Julie:

Ebben mondjuk igazad van, néhányan ezért pontoznak.

2013. febr. 2. 16:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!