Kezdőoldal » Fogyókúrák » Paleo diéta » Paleo diétában lehet enni hurkát?

Paleo diétában lehet enni hurkát?

Figyelt kérdés
Meg valaki írna könnyen és gyorsan elkészíthető ételeket? Gondolkozok rajta, hogy kipróbálom de mikor eszembe jut, hogy főt ételnek csak csirke húst ennék el megy a kedvem :D
2013. jan. 25. 20:15
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
0%
Csirkehús vagy hurka, édes mindegy, mind a kettő tele van endotoxinokkal.
2013. jan. 25. 20:42
 2/11 anonim ***** válasza:
Bocsanat, hogy belepofatlankodok, de mi az az endotoxin? :S
2013. jan. 25. 21:08
 3/11 anonim ***** válasza:
Főként a sejtnövekedést gátolják, de még számos kellemetlen hosszútávú mellékhatásuk is akad.Ha érdekel a téma: [link]
2013. jan. 25. 21:34
 4/11 anonim ***** válasza:
Talán a rizs miatt nem ...
2013. jan. 26. 08:59
 5/11 anonim ***** válasza:
49%

Hát, húsokat mindig is evett az ember. Na most nem csak csirkét.. ami volt.

Miért menne el a kedved a csirkeevéstől..

Én azt mondom, hogy jó dolog zöldségekre alapozni a húsok mellé, de ennek hosszabb távon van jelentősége. Meg át kell gondolni, nem raknak-e minden sz.art a hurkába. Ha házi, akkor inkább ehető (az egyéb adalékok hiánya miatt).

Hogy rizs van-e benne, fogadjuk el hogy nem kell bele. Nem kell minden kaját keverni csak azért hogy legyen. A húst zöldségekkel kell enni, pont.

Endotoxinok.. bakker, a gabonák TERMÉSZETES módon tele vannak lektinekkel, gluténnal, egy rakás anyaggal amivel nem tud mit kezdeni a szervezetünk, és akkor egy hústermékkel mi a baj? Hogy baktériumok lehetnek benne (illetve azok alkotói: endotoxinok).

Mintha egy steril világban élünk, ahol csak a hús nem lenne steril. Most komolyan? Ne már..

2013. jan. 26. 09:19
 6/11 anonim ***** válasza:
ha tiszta húsból készült, és nem zsemlés vagy rizses, akkor persze
2013. jan. 26. 20:49
 7/11 anonim ***** válasza:
Öcsémék is elkezdték pár hete ezt a hülye diétát és szó szerint már szenvednek a szénhidrátmegvonástól. Szerintem már nem tart sokáig náluk ez a hóbort. :D A paleo szerint szinte semmit se ehetsz, minden halálos és végzetes a hurka is...
2013. jan. 27. 14:59
 8/11 anonim ***** válasza:
70%

Aki a szénhidrát megvonástól szenved (könnyű ilyen kifejezésekkel dobálózni, lényegében ez a kifejezés nem hordoz tartalmat) akkor egészségügyi problémája van.

Ha az ember vércukorszintje nem egyenletes (alacsony) cukorfogyasztás (kenyérevés) nélkül, akkor 'hipoglikémiában' szenved. A cukorbetegséghez vezető lépcsőnek van néhány fokozata.

Az átlag ember erről keveset tud, nem foglalkozik vele és gyógyszerekig jut X éven belül.

Ha felismeri és dietetikushoz fordul, akkor az a trendi hogy divatos étrenddel jut ugyan úgy az inzulinfüggőségig.

Ha a lowcarb táplálkozás mellett mint terápiás módszert használva kitart, egészségesen folytathatja az életét 1. újra cukrokon-keményítőn élve, 2. megtartva a jó szokást, és a hasnyálmirigyét kímélve, amihez a teste is alkalmazkodott.

2013. jan. 27. 15:59
 9/11 Julie S ***** válasza:
50%

Kérdező, nem értem ezt a "csak csirkehúst ennék" dolgot. Vannak még más húsok is a csirkén kívül, nem? De persze, ehetsz hurkát, ha úgy tartja kedved. A legjobb, ha olyat tudsz szerezni, ami csak tisztán húsból készült. Viszont én a rizst kis mennyiségben nem tartom ellenségnek, hanem amolyan megtűrt kompromisszumnak.

#7: Gondolom, nagyon viccesnek érzed magad, de egy átlagos paleo étrendben is van szénhidrát. Csak nem annyira sok, mint amit a "normál" étrenden élő ember megszokott. Ezért szoktam mindenkinek a fokozatos átállást javasolni, mert akkor nem érzi annyira a megcsappant mennyiség okozta tüneteket, amik sokakat hajlamosak elriasztani a folytatástól, pedig ezek kb egy hónap után elmúlnak.

2013. jan. 27. 23:17
 10/11 anonim válasza:
Nem mert az hízlall de én megkérdeztem az orvosoktól.
2013. febr. 6. 22:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!