Kezdőoldal » Fogyókúrák » Paleo diéta » Lehet enni paleo diétában...

Lehet enni paleo diétában 85%-os étcsokit? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Heidi a márkája,egész jó áron van és az összetevőkben a 4. helyen van a cukor (előtte kakaómassza,kakaópor van meg még valami) szóval nem szétédesített. Ha lehet fogyasztani,akkor mennyit és milyen gyakran? Kéthetente 1-2 csík belefér?
2013. jan. 24. 22:31
 1/5 anonim ***** válasza:
61%
Na most (én is paleozni kezdtem, hülyeséget nem állítok!) gondolom nem az eredeti paleo diétát követed, ami napi 2 nyers tojást és 40 dkg nyers húst ajánl naponta. Én sem. Így csak amolyan paleo szerű diétát követek és szerintem ebbe nagyon ritkán, mondjuk 2 hetente 2-3 kocka étcsoki belefér.
2013. jan. 25. 07:53
 2/5 anonim ***** válasza:
57%

Nincs olyan, hogy "eredeti paleo napi 2 tojás 400g hús".

Ezt felejtsük el, aki kitalálta azt zárják el az internettől 2 évre.

Igazából a csoki bár nem rossz kaja, de cukor van benne, a kakaóvaj zsírsavösszetétele távol esik a számunkra ideálistól. Így még fogyasztható alkalmanként, bár senki sem fogja ajánlgatni.

Beleszámolva, hogy a kakaópor milyen mértékben szennyezett ólommal, még kevésbé ideális.

Bár nem néhány kocka csokitól lesz beteg valaki.

2013. jan. 25. 08:19
 3/5 anonim ***** válasza:
padeig van olyan paleo:DD nyers, húsevő paleo vmi ilyesmi a neve:D és zero carb :D keresgélj neten, vannak akik csinálják :o
2013. jan. 25. 18:45
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Nem vagyok túl édesszájú,január elején kezdtem a diétát és azóta kb. 2x készítettem cukormentes házi forrócsokit meg 2x paleo sütit,csak szeretem tudni hogy mit mennyire szabad :)
2013. jan. 25. 18:56
 5/5 anonim ***** válasza:

Ehető a nyers hús, a tojás is: csak rosszabb a tápanyagfelszívódás, de ez nem a világ vége.

A tatárbífsztek (ezt jól leírtam) is nyers hús, tojás. A kultúránkba mostanában nem passzol, de attól még jó kaja.

Nekem a "2 tojás" nem tetszik. És mi van ha én 2,5 órán át edzésen voltam, netán lehet hogy leinnám magam 4-5 tojással is. Esetlegnetántalán.

2013. jan. 25. 21:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!