Kezdőoldal » Fogyókúrák » Paleo diéta » Mi a véleményetek a 801010,...

Mi a véleményetek a 801010, nyers vegán gyümölcsevésről? Egészséges? Tapasztalatok is jöhetnek

Figyelt kérdés

[link]

Itt van egy pár rossz tapasztalat.. van aki már 1 éve nyomja? :D

2012. dec. 4. 18:59
1 2
 11/12 Trollotron válasza:
14%

A kérdésre válaszolva: csak gyümölcsöt enni nem túl okos dolog. Pl. K vitamin egyetlen gyümölcsben sem található, ehhez képest fontos véralvadási faktor. A zsíroldékony vitaminok (D E K A) jellemzően amúgy sem igen fordulnak elő gyümölcsökben (ritka kivételekkel), sokkal inkább zöldségekben, húsban.

Az ember mindenevő. Ezt mutatja legközelebbi rokonaink viselkedése és a saját fogazatunk is. Ezt mutatja az anyagcserénk. Nagy butaság ezzel szembe menni.

2013. jún. 19. 10:49
 12/12 mariak válasza:
En tobb eve nyersvegan vagyok. Amire figyelni kell, az az omega 3 es 6 megfelelo aranya. Ha edzel, akkor szerintem a tofu megkerulhetetlen, mert sok feherje csak az olajos magokban van, de hamar elered a zsirlimitet. Edzes mellett 0,8-1g feherjet per testsulykilogramm nem art osszeharacsolni. Mas szerintem mehet osztonosen, amit megkivansz. Sok sikert.
2018. júl. 15. 16:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!