Nyers vegán diéta? Szerintetek ez lehetséges?
Figyelt kérdés
http://www.youtube.com/watch?v=r6YTn5xGqX8
Elvileg ez a nő 10 kg dinnyét reggelizik vagy megeszik egy nap 50 db banánt!
2011. júl. 2. 14:06
1/11 anonim válasza:
Hát ha a fejébe vette, hogy csak zöldségből és gyümölcsből szeretne tápanyagot bevinni, akkor tényleg ipari mennyiséget kell megennie naponta. De nekem ez nagyon nonszensz.
2/11 anonim válasza:
ha 10 kg dinnyét reggelizne, akkor egész nap pisilni járna
ha meg nem fogyaszt zsírt, akkor a zsírban oldódó vitaminokat vajon hogy hasznosítja a szervezete?
3/11 anonim válasza:
ja és 50 banán vagy 5000 kcal, képtelenség annyit enni, ha nem sportol napi 6-8 órát intenzíven
4/11 anonim válasza:
Második válaszoló: Kókuszdióban sok zsír van, persze nem támogatom a nyers vegán étrendet, mint ahogy mondtam, nekem ez nonszensz.
5/11 A kérdező kommentje:
Megnéztem a honlapját is, a kókuszszír ellen van, magokat eszik. Tudom, hogy ez ellene van mindennek, amit az ember az iskolában tanult, de nekem annyira meggyőzőnek tűnik...
2011. júl. 2. 14:21
6/11 A kérdező kommentje:
Ja diót írtál, nem zsírt, mindegy.
2011. júl. 2. 14:22
7/11 anonim válasza:
a kókuszban, az avokádóban és a diófélékben van zsír, de ha csak dinnyét meg banánt eszik, meg narancsot, onnan nem visz be zsírt
8/11 A kérdező kommentje:
Nem csak gyümölcsöket eszik. Gyümölcsöt, zöldséget és magvakat. Meg van saját testzsírja.
2011. júl. 2. 14:29
9/11 anonim válasza:
mi az, hogy van saját testzsírja?
10/11 anonim válasza:
Előbb-utóbb megunja, vagy hiánytünetei lesznek, és nem fogja tudni, hogy miért. Vagy pedig előbb hal meg. Pedig ő olyan egészségesen élt, és még elég sok fehérjét is bevitt a hüvelyesekből...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!