Felment a koleszterinem a paleótól. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Paleo előtt normál tartományban voltam.
Paleo után 1 évvel:
Koleszterin 7,3 mmol/L
Trigliceridek 0,50 mmol/L
HDL koleszterin 2,57 mmol/L
Paleo után 2 évvel:
Koleszterin 8,7 mmol/L
Trigliceridek 0,66 mmol/L
HDL koleszterin 2,53 mmol/L
Paleo után 3 évvel:
Koleszterin 8,40 mmol/L
Trigliceridek 0,69 mmol/L
HDL koleszterin 2,84 mmol/L
2020. jan. 31. 22:05
2/4 anonim válasza:
Min változtatott? Mit nem eszik egyáltalán? Miből eszik többet, mint előtte? Ilyen részletek fontosak.
3/4 anonim válasza:
Nekem is. Abbahagytam, utána három hónapig nem ettem állati eredetű dolgokat, csak zöldségeket, és helyreállt. Azóta normális, vegyes étrendet folytatok.
4/4 anonim válasza:
Nalam pont forditva tortent. Mig ettem sok hust, tojast, zoldseget, zsirt, rendben volt. 2 het vegasag utan picit hatarertek fole ment.
Azert nem mindegy, melyik paleos vonalat kepviseled, ezt jo lenne tisztazni, mielott barkit elijesztesz. Sajnos, sokan felreertik, es csak azt hiszik, h paleoznak vagy epp tomik a maglisztes pekarukat esz nelkul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!