117kgval ha napi max 1700kcalt eszem fogyhatok?
Figyelt kérdés
Itt most lehet valamelyik nap csak 1500 lenne a lènyeg, hogy az 1700kcalt nem lèpnèm túl ez lenne a max ameddig elmehetek. Îgy fogyhatok?2019. júl. 19. 18:44
11/16 anonim válasza:
Annyit egyel legalabb amennyi az alapanyagcsere szuksegletedhez kell. Igy megmaradnak az izmaid. Ha mozogsz valamit, akkor annyival tobbet amennyi kaloriat elegetsz. Meg sokan azt irjak, hogy majd a vegen csokkenteni kell, mert hozzaszokik a szervezet. Ez nem igaz. Annak kell csokkenteni, aki sok izmot veszt es mar 1700 kcal se fogy.Ilyenkor csokken az alapanyagcsere, vagyis lelessul az anyagcsere. Ez elkerulheto, ha vigyazol az izmaidra es elegendo feherjet es kaloriat fogyasztasz.
12/16 anonim válasza:
Kérdező. Én is kalkulàtorban néztem meg.
13/16 anonim válasza:
2 napja eszel ennyit. Hosszabb tàvon majd kitapasztalod.
14/16 anonim válasza:
Bár én nálad egy tizessel nehezebb vagyok de 2000 kalóriával 3 hét alatt fogytam 5 kilót pedig nem mozgok szinte semmit. Szóval most emelnem kell valamennyit mert ez így túl gyors és néha rosszul is vagyok.
15/16 anonim válasza:
14.
Köszönöm hogy ezt leírtad. Én itt meg lettem tàmadva, hogy túl sokat eszem a 2000-2200 kalóriàval, pedig ha lehet hinni a kalkulàtoroknak, nyugalmi àllapotban is többet égetek el ennél. Plusz mozgok is. Nem gondolom hogy kínozni kell magunkat a fogyàshoz. ( Az màr betett nekem pàrszor)
16/16 anonim válasza:
Nekem 1200 kalóriát írt elő a dietetikus, illetve 150g szénhidrátot. Edzek is mellé heti 4-5x fél órát, de nem nagyon akar lejjebb menni a dolog. 18 kilót adtam le február óta. Nem merek többet enni, mert attól félek, hogy újra elkezdek hízni. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!