Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » 1,5 hónapig 500 kcalt enni?

1,5 hónapig 500 kcalt enni?

Figyelt kérdés
100+ súllyal. Veszélyes lehet? Utána ráállnék 1200-1500 kalóriás étrendre.
2019. júl. 17. 23:26
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
85%
Ne csinald. Veszelyes. Egyel normalisan, MINIMUM 1200 kcal de inkabb tobb, attol fugg fiu-lany vagy, hany kg cm, nezz utana
2019. júl. 17. 23:35
 2/11 anonim ***** válasza:
10%

A kalória baromság, hidd el! Legalább is az étkezéssel párhuzamba állítva.

Egy hőérték, aminek semmi köze nincs a hízáshoz-fogyáshoz, és a multik fogyni vágyó emberek miatt találták ki, hogy ennek a baromságnak gyakorlatban bármilyen eredménye lehet.

Akinek nincs jelentős súlyfeleslege, nem inzulinrezisztens, cukorbeteg az attól is fogy, ha naponta fut 2 kört és nem eszik többet a kedvenc csokijából, de ez azoknál NEM működik, akiknek TÉNYLEG jópár leadandó kilójuk van.

Drasztikusan le kell csökkentened a szénhidrátot, annyi a lényeg.

Próbálj ki, hogy 1 héten keresztül csak 60-80 gramm szénhidrátot eszel.

Helyette ehetsz fehérjét, zsírt és rostot.

A megevett zsírból NEM lesz testzsír. Az emberi szervezetben nem, ugyanis a szervezet NEM képes gükózzá alakítani, és aként elraktározni.

A szénhidrát felelős mindenért, nem a r*hadék kalória, ami tudd, hogy a legsüketebb duma, amit a középkori “Lapos a Föld” sztori után globálisan az emberek fejébe ültettek.

Nem egy átmeneti diétára van szükséged, hanem egy teljeskörű életmódváltásra!

70 kilóról indultam. És lassan 50 alatt leszek, hála annak, hogy diagnosztizált inzulinrezisztensként megtudhattam, hogy ez baromság, és elkezdtem normális, ERŐSEN szénhidrátszegény, de egyészséges mértékben tartott étrendet folytatni.

Mindezt kevesebb, mint egy év alatt. Utána már csak kevés szépítgetés kellett.

2019. júl. 17. 23:58
 3/11 anonim ***** válasza:
12%

A kalóriaszàmolàs eleve baromsàg. A koplalàs szintén.

- értelmetlen önkínzàs

- egészségtelen, a természetes anyagcserédet kinyírod

- hosszútàvon tarthatatlan

- garantàlt jojóeffektus

Többre mennél szénhidràtszegény étrenddel, rendszeres mozgàssal. Igazàból szàmolgatni sem szükséges csak odafigyelést, tudatossàgot igényel.

2019. júl. 18. 00:49
 4/11 anonim ***** válasza:
48%

Igen, őrültség és nem is bírnád!

Aztán a dupláját(tripláját híznád vissza.

Semmi értelme!

Inkább hallgass az okos tanácsokra és a szénhidrát szegény étrendre állj át!

2019. júl. 18. 02:27
 5/11 anonim ***** válasza:
63%

A kalóriaszámolás nem hülyeség, de ez, amit te akarsz, igen!

100+ súllyal még az 1500 alatti kalória is borzasztó kevés, tönkremegy töle a szervezeted. A kaloriabazis.hu-n számold ki, mennyi az alapanyagcseréd, és az alá semmi esetre sem menj. MEg ne két hónap alatt akarj lefogyni, mert az lehetetlen, viszont belebetegszel.

Az 500 kcal meg annyira kevés, hoyg az anorexiások szokta ilyen keveset enni, és aránylag hamar bele is halnak, vagy ha idöben kezelik öket, akkor csak életük végéig betegek lesznek.

2019. júl. 18. 07:50
 6/11 anonim ***** válasza:
35%

tegnap 23:58-as: rengeteg hülyeséget írsz, de a legnagyobb az, hogy a kalóriaszámolást a multik találták ki.

Feltételezem, valamennyire képes vagy a netet használni, nézz utána, mikor és hol került elö az élelmiszerek kalóriaértéke, és miért.

2019. júl. 18. 07:53
 7/11 anonim ***** válasza:
54%

De minek ennél olyan sokat?

100 kcal nem elég?

2019. júl. 18. 09:22
 8/11 anonim ***** válasza:
73%

ÁÁ szóval most a szénhidrát csökkentett diéta a divat, és minden más pocsék?

A koplalás tényleg rossz, nem is bírnád.

Én is majdnem 100 kiló voltam ( 98) , és kalóriaszámolással fogytam le pontosan 40 kilót. jelenleg 58-60 kiló között mozgok.

46/N

2019. júl. 18. 09:39
 9/11 anonim ***** válasza:
53%

200 fölöttieknekis 1200kcalt ajánlanak .

akkor neked hova az 500?

2019. júl. 18. 11:05
 10/11 anonim ***** válasza:
80%

Kettes válaszoló akkor mivel magyarázod hogy 116-ról 89-re fogytam 7 hónap alatt? Kalóriát számoltam az elején (mostmár már fejből tudom az étrendem mit mikor hogyan ehetek és mennyi kcal stb). Ha hülyeségnek titulálod a módszert hogy lehet olvadnak a kilók és csak mellesleg megjegyzem 75-nél senki nem néz többnek mert izmot is szedtem fel? (Nem, nem csak mondják, a ruhaméretem is kb akkora mintha ehhez a súlyhoz lennék közelebb)

Kérdező. Ez jó módszer, csak az 500kcal az éhenhaláshoz is kevés. Egyél és mozogj többet. Sok sikert neked!

2019. júl. 18. 12:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!