Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Hány kalória lehet körülbelül?

Hány kalória lehet körülbelül?

Figyelt kérdés
1 gombóc laktóz és cukormentes málna kis pohárkában (nem ettem tölcsért hozzá). Mennyire tippelnétek?

2019. jún. 14. 22:39
 1/5 anonim ***** válasza:
33%
Hát én nem tudom hogy szedted ki a málnából a glükózt de mindegy is. Laktózos málnát meg nem is láttam még. Ha kimegyek a kertbe hogy egyek egy kis málnát akkor én se szöktam tölcsért enni hozzá az meg minek.
2019. jún. 14. 23:51
 2/5 A kérdező kommentje:
Málna fagyi* bocsánat :D
2019. jún. 15. 01:20
 3/5 anonim ***** válasza:

Kalóriabázis édesem. Annál pontosabban mi se tudjuk megmondani.

De kerestem neked egy diabetikus málna fagyit ami szerint egy gombóc, 50 gramm, és 61 kalória.

2019. jún. 15. 07:14
 4/5 anonim ***** válasza:

komolyan aggódom azokért, akik egyetlen gombóctól is félnek, hogy mennyi kalória, méricskélik, számolgatják.

hol az élvezet? teljesen mindegy, told le azt a gombócot, élvezd, nyár van, egészségedre - nem ez fog hosszú távon számítani a fogyásodban (sőt, ha élvezettel fogyasztod még segít is).

2019. jún. 15. 11:35
 5/5 anonim ***** válasza:

Már csak azért is hülyeség pusztán a kalóriákat számolni mert más számok sokkal fontosabbak mint pl a glikémiás index.

Pl: hiába eszel meg 1500 kalóriányi salátát, nem fogsz hízni tőle. (mondjuk az 10 kiló saláta, tuti kipurcannál tőle amúgy :) )

1500 kalóriányi süti vagy fagyi viszont szinte azonnal a hasadra megy.

Extrém példa, de csak annak bemutatására hogy kalória és kalória között is nagy a különbség, nem lehet egy az egyben összehasonlítani őket, nem a kalóriától fogsz hízni hanem hogy egy rosttalan feldolgozott cukros fagyiról van szó.

Ugyanannyi kalóriányi málnát ennél, egyáltalán nem hízlalna.

2019. jún. 16. 01:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!