Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Mit tegyek, ha nem megy le...

Mit tegyek, ha nem megy le semmi a torkomon a meleg miatt?

Figyelt kérdés
Nagyon utálom a meleget, az utóbbi 5 napban kifejezetten rosszul vagyok és konkrétan semmit nem ettem. Egyáltalán nem vagyok éhes, rosszul vagyok, ha a kajára gondolok. Legszívesebben csak punnyadnék egész nap. Most attól is tartok, hogy belassult emiatt az anyagcserém :/ De ma is egész nap hányingerem van, semmi nem esne jól. Eddig 1200-1500 kalóriákat ettem amúgy.
2019. jún. 14. 16:41
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Ne erőltesd. Ha enyhül a meleg, és bírsz, akkor valami nagyon kíméleteset egyél maximum. Vizet igyál, nehogy kiszáradj!
2019. jún. 14. 17:03
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Igyál sokat, próbáld meg a leveseket (krémlevesek és gyümölcsleves hidegen is finom), esetleg a pépes kaját
2019. jún. 14. 17:25
 3/10 anonim válasza:
100%
smoothiek, gyümölcslevek. bármi folyékony amiben azért van valami szénhidrátmegatöbbi, de ne csak vizet igyál.
2019. jún. 14. 17:43
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Préselj le paradicsomlevet.Egyél kovászos ubit ,levét idd meg.Nem különleges amit írtál,mert az energiát,most kívülről kapod.Akkor is,ha otthon vagy.
2019. jún. 14. 18:01
 5/10 Bzs03 ***** válasza:
100%
Igyal sokat, vizet es feherjeturmixot mindenkepp igy feherjet is tudsz bevinni anelkul hogy mondjuk csirkemellett kene enned. En szeretek egy konnyedebb tonhalsalatat enni(tonhal, paradicsom, rukkola,spenot uborka, paprika, quinoa/koles), zabkasat gyumolccsel.Ne kaloriat, feherjet es szenhidratot szamolj. Edzesnek sztem ilyenkor tok jol tudnak esni a konditermi edzesek, mert altalaban legkondisak es le tudsz utana zuhanyozni. Esetleg uszni is mehetsz vagy kora reggel furni amikor meg nincs meleg. Az anyagcsered h ne lassuljon be muszaj enned eleg rostot meg mozogni nem azt mondom h rosszul kell lenned, de ha elkezded egy par nap utan sztem hozzaazokik a szervezeted, de termeszetesen nem kell hanyni
2019. jún. 14. 18:11
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Én is csak hideg, folyékony, maximum "pépes" dolgokat bírok enni, minden nyáron ez van. Az viszont nem jó, ha 5 napig semmi, bár nem tudom, inni ittál-e, vagy csak enni nem ettél. Mindenképp jusson a szervezetedbe valami "tápanyag", mert különben nemcsak annyi bajod lesz, hogy az anyagcseréd belassul. Hideg gyümölcs, turmixok, fehérjeturmix, bár előttem is már jó tippeket adtak. Én gyümölcsjoghurtot meg tejet is szoktam.
2019. jún. 14. 18:46
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
A fehérje turmix jó ötlet. Előttem jól írták. De bármilyen italpor jó ilyen esetre amit bele tudsz tenni tejbe vagy vízbe. Ehetsz gyümölcsöt is. Pl. egy banánt. Valamelyiket próbáld ki mert ha nem eszel semmit az is ugyanolyan rossz mintha tele ennéd magad ilyen melegben.
2019. jún. 14. 19:13
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Előző vagyok. És igyál minél több folyadékot. Ha finom a csapi víz a házatokban akkor azt idd hidegen mert az a legjobb! Nem tudom mennyit szoktál inni de ilyen melegben minimum 2-3l litert naponta igyál meg.
2019. jún. 14. 19:15
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
A banánt nyomkodd össze villával, úgy nem olyan száraz :) Nekem is csak úgy ment le a torkomon tegnap :/
2019. jún. 14. 20:52
 10/10 sassas123456 válasza:
Szia, ilyenkor én sem tudok sokat enni sőt alig eszek. Sokat iszok ami nagyon jól esik, és fagylaltozok ami telít is engem. Szerintem próbáld ki a fagyit te is.
2019. jún. 20. 15:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!