Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Mia a véleményetek erről a...

Mia a véleményetek erről a joghurt ról?

Figyelt kérdés

Galla ivójogurt 0%cukor

Utána olvastam, hogy a joghurtok nem ajánlottak dieta alatt mert sok a cukor vagy zsír benne. De ez a termék egész jónak tunik mivel 100g-ban zsír:2,5g szénhidrát:8,3g abból csak 2,7g a cukor. A kalória lehet kicsit sok 71kcal.

Aki ért hozzá kérem ossza meg velem a véleményét.

2019. jún. 13. 11:38
 1/3 anonim ***** válasza:
54%

Én inkább a natúr joghurtot javaslom.

Fel lehet dobni édesítőkkel, aromákkal (nekem a kedvencem édesítő, vanilia aroma, fél citrom leve), gyümölcsökkel.

Az ilyen joghurtokkal az a baj, hogy sose látott gyümölcsöt, cserébe tele van baszva egy csomó mesterséges édesítővel.

Időigényesebb, de sokkal egészségesebb, és kalóriaszegényebb, ha otthon készíted el magadnak. Az én verziómnál pl csak a natúr joghurttal kell számolni ami kb 30-40 kalória/100 gramm.

2019. jún. 13. 12:19
 2/3 A kérdező kommentje:
Koszi a valszat. Probaltam a naturt de nagyon rossz hiaba izesitettem nem nagyon nyomta el semmi a kesernyes izet. De kiprobalom amit javasoltal egesz jol hangzik :)
2019. jún. 13. 12:36
 3/3 anonim ***** válasza:

A másik kedvenceim:

Cukrozatlan kakaópor+ édesítő

Fahéj+édesítő

Ha folyékony édesítőt használsz, akkor egy krémesebb, folyékonyabb ivójoghurt szerűséget kapsz.

Használd bátran az édesítőt, addig öntsed bele míg el nem éred a kívánt ízt és állagot. Folyamatos kóstolást igényel.

Ha keversz hozzá egy kis étkezési zselatint, egy éjszakára hűtőbe rakod, akkor pedig egy krémszerű masszát kapsz amit palacsintára, diétás sütire, korpovit kekszre is lehet kenni.

A zselatinnak is kevés a kalóriatartalma,és csak fehérjét tartalmaz, szóval használd nyugodtan.

Én reggelire ezt szoktam enni, ha édesre vágyom. Előző éjszaka elkészítem fedeles pohárba a krémet, magammal viszem munkába, rakok mellé pár kekszet, és megkenve a krémmel megeszem. Suliba is tökéletes reggeli.

2019. jún. 13. 13:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!