Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Más is tapasztalta, hogy ha...

Más is tapasztalta, hogy ha egyszer beállt egy súlyra, akkor abból nagyon nehéz kimozdulni?

Figyelt kérdés

A testem nagyon beállt ilyen 63-65 kilóra, és az istenért se tudok fogyni belőle. Ettem már huzamosabb ideig ilyen 1500 kalória körül, nem fogytam. Ugyanakkor ha annyit eszek, amennyit kívánok, 2100 kalória körül, akkor se hízok vagy fogyok.

Sokat sportolok amúgy viszonylag, de fenék, comb tájékon lenne mit leadnom.

Hogy lehet beindítani a változást?

2019. máj. 23. 14:19
 1/2 anonim ***** válasza:

Nagy kérdés, hogy milyen tápanyagból mennyit eszel. Az összkalória nem sokat mond, mert nem mindegy miből van. Elvileg nem mindegy, hogy szénhidrátból eszed-e a legtöbbet, vagy pl zsírt. Mindkettőből tud energiát nyerni a szervezet, viszont a szénhidrát jobban raktározódik.

Én sajnos még nem tartok ott, hogy ezt teszteljem, mert még messze nem fogytam le normál súlyra. De zsír alapú a táplálkozásom (abból eszem a legtöbbet), fehérjéből valamivel kevesebbet, és szénhidrátból a legkevesebbet. Szépen fogyok és nagyon kíváncsi vagyok meddig jutok majd vele.

Hallottam olyanról aki szintén így fogyott, és valami 5 kilóval még túl is fogyta azt a célt amit kitűzött maga elé eredetileg, mert a vége felé persze belassult a fogyás üteme, így már nem mérte magát gyakran, 2 hónap után mérte meg magát, mert már több ismerőse szólt neki, hogy elég vékony lett. Kiderült, hogy 5 kilóval tovább fogyott mint akart eredetileg.

2019. máj. 24. 02:24
 2/2 anonim ***** válasza:
Van genetikai normál súly, a pecheseknél ez több, mint amit szeretnének, a legpechesebbeknél pedig nincs felső határ. Ez az a súly, amit akkor érsz el, ha az éhségérzetedre figyelve eszel kb. egészséges ételeket, s annyit mozogsz, amennyit valóban szeretnél, ill. a napi rutint végzed. Erről a súlyról tényleg csak odafigyelve lehet elmozdulni.
2019. máj. 24. 19:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!