Muszáj számolni?
Sziasztok! én 175 cm és 92 kg vagyok és egy hetem úgy nézki,hogy 3(hétfő,szerda,péntek) edzésem van thai box meg 5(hetfő,kedd,szerda,csütörtök,péntek) edzés a súlyzós.Én most diétázni akarok és írtam egy diétát csak nem tudom,hogy jó e:
reggeli:-rántotta (2db tojás)
-felvágott 100g
-teljes kiörlésű kenyér 100g
-zöldség
ez igy összesen: 38g fehérje 54g szénhidrát 16g zsír
ebéd:-csirkemell 200g
-rizs 80g
-brokkoli 100g
ez igy összesen: 57g fehérje 65g szénhidrát 3g zsír
vacsora:- krémtúró 250g
-dió,mandula 10g 10g
ez igy összesen: 34g fehérje 12g szénhidrát 12g zsír
snack:-proteinshake
-1 banán
-mandula 20g
ez igy összesen: 28g fehérje 26g szénhidrát 12g zsír
ez lenne a diéta és szerintetek jó
Nekem jónak tűnik.
Elsőnek: nm kell minden nap ugyanazt enni nyilván, gondolom ez egy mintaétrend amit összeírt a kérdező. Csirke helyett pulyka, hal, rizs helyett bulgur, zöldség, rántotta helyett főtt tojás... lehet ezt variálni, csak a tápanyagmennyiség stimmeljen.
Hàt nem tudom.... Ennyi szénhidràt nekem nagyon soknak tűnik, de ez én vagyok. Neked lehet sikerül fogyni vele. Màr ha egyàltalàn fogyàs a cél ( feltételeztem mert ebben a kategóriàban van a kérdésed) Tény hogy sokat is, intenzívebben is mozogsz hozzà, szóval lehet jó lesz.:)
Csinàld aztàn majd kiderül, hogy jó e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!