Muszáj kalóriát számolni diéta alatt?
Én egy percig sem számoltam, mégis fogytam 9 kilót.
A munka miatt keveset ettem napközben, este pedig semmit. (nem azt mondom h egészséges megoldás, csak azt, hogy nem számoltam kalóriákat)
Nem muszáj, a kalóriadeficit muszáj.
A kettő összefügghet, persze, de nem törvényszerűen.
Nem számolva fogytam 20 kilót, évek óta számolva semennyit :) Ha számolok ÉS betartok egy jó keretet, na akkor fogyok, de ezt elég nehéznek találom.
A másik véglet, amikor valaki nem számolva automatikusan koplal. Ekkor a számolás ráveheti, hogy eleget egyen.
Sok ember egyszerűen bizonyos szabályok betartásával automatikusan fogy, nem számol.
Nekem csak visszajelzés a számolás, ami a makrókat illeti, az étrendi szabályaim s az ételeim elosztása, plusz az edzésem teszi lehetővé, hogy fogyjak.
A párom soha nem számol, de könnyen fogy, csak vállalnia kell a kevesebb étkezést.
"e ezeket elhagyásával havi hány kg fogyás várható"
Nulla kilo.
Nem attol fogysz hogy elhagysz barmit, hanem attol hogy kevesebb kaloriat viszel be.
A rizs raadasul az egyik legkaloriadusabb koret, amit enni tudsz.
Kalóriadeficit kérdése. Ha minden szénhidrátdús ételt kihagysz, akkor sem várható fogyás, csak akkor, ha elég keveset eszel. Segíthet a deficitképzésben, de nem okozza automatikusan mindenkinél.
Csak mert elhagyod a kenyeret és a cukrot, krumplit, még simán hízhatsz is, az nem ezen múlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!