Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Hízhatok ettől? Nagyon félek :/

Hízhatok ettől? Nagyon félek :/

Figyelt kérdés

Holnap van a névnapom, és eddig ilyenkor minden évben tartottam egy kis csalónapot, most viszont nem tudom, merjek-e.

Kb 3000 kalóriát ennék meg, de az a baj, nemrég, húsvétkor is tartottam egy elég erős, 3000-4000 kalóriás csalónapot :/

Ráadásul jövő héten megyünk bulizni, ott valószínűleg az alkohol miatt megint túllépem a keretemet, a holnapi így belefér, vagy hagyjam?

Súlyt tartok amúgy.

2019. máj. 2. 21:51
1 2
 11/13 anonim válasza:
100%
Ennyire azért ne aggódj, mert nincs miért. Én is nagyon hamar hízom, és féltem is az alakomat, mert 70 kg-ról fogytam 57-re. Azonban egyetem alatt voltak olyan hetek, hogy nagyon sokat ettem, összevissza mindent, mégis tartottam a súlyom. Annyi, hogy utána vagy többet mozogtam, vagy igyekeztem visszafogni magam édességek terén. Egy nap viszont az égvilágon semmit nem jelent. Szóval egyél nyugodtan, igyál és bulizz nyugodtan, mert nem fogsz ennyitől visszahízni :)
2019. máj. 3. 16:51
 12/13 A kérdező kommentje:
Végül olyan 2000 kalória körül ettem, az a ~400 plusz csak nem számít semmit
2019. máj. 3. 17:55
 13/13 anonim ***** válasza:
48 kg? Milyen magassághoz?
2019. máj. 3. 18:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!