Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Az úgy jó lehet hogy ugyan...

Az úgy jó lehet hogy ugyan úgy eszek mindent (cukrot is? De nem észnélkül és 1200kcl alatt maradok?

Figyelt kérdés
Ne kövezzetek meg
2019. ápr. 1. 19:01
 1/3 anonim ***** válasza:
1200 kalóriával biztos deficitben vagy szóval lehet fogyni, csak könnyebb ha egészségesebben étkezel, kevésbé vagy éhes nap közben.
2019. ápr. 1. 19:19
 2/3 anonim ***** válasza:

Én is eszek olyat, amit nem kéne (nem mondom, hogy mindent, mert ezalatt leginkább csokit értek, pékárura, kenyérre nem pazarolom a kalóriáimat), de nem figyelem, hogy ne ez töltse ki a nagyrészét (pl napi 1 csík csoki, amit megeszek), viszont én az 1500at szeretném becélozni inkább (jelenleg 1700 sajnos, nemrég hagytam abba a szoptatást, és megszoktam, hogy 1800-1900 közt ettem, hirtelen nem sikerült, csak eddig csökkenteni).

Ha a szemét csak mondjuk 10%, a többi meg azért értelmes, akkor szerintem nem tragédia. De persze van, akinek szorosabbak a határok. Én nem nagyon tudom tartani a 100%-ot :/

2019. ápr. 2. 09:25
 3/3 anonim ***** válasza:

Szerintem igen, én is így fogytam le a célsúlyomra, igaz, én nem kalóriákat számoltam, inkább a makrókra próbáltam kicsit odafigyelni és arra, hogy kb délután 4 után ne egyek olyasmit, amit én nem emésztek könnyen (például keményítős ételeket). Mikor kitűztem magamnak olyan célokat, hogy no mostantól ce cukor, se búzaliszt, se ez, se az, sokszor egy napig sem tudtam betartani a diétát és nagyon frusztrálttá váltam a sok szabály miatt. Sőt, egyszer egy alacsony szénhidrátos diétát (2 hétig ment) egészségügyi okokból kellett abbahagynom, ennyit arról, hogy a paleó és társai mindenkinek beválnának. Szóval fontos személyre szabni a diétát, figyelembe kell venni az ízlést, mely ételek adnak energiát (nekem a hús például nem), az egészséges ételek (zöldség, gyümölcs, magvak, egészséges zsiradékok, a többi vitatható) minél nagyobb százalékát tegyék ki az étrendnek és még egy fontos dolog: ki kell tapasztalni, hogy mi laktat és mely napszakban mit előnyös enni. Nyilván nem jó sok cukrot enni, mert nem egészséges és vércukorszint-ingadozást okozhat a nagy mennyiség, túl sok kenyeret, krumplit sem kéne, mert eléggé el tud tompítani a sok keményítő, de én azt tapasztaltam, hogy kb mindent bele lehet illeszteni a diétába, bizonyos mennyiségben, társításban és napszakban.

Sok sikert!

2019. ápr. 5. 10:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!