Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Poliolokat most akkor kell...

Poliolokat most akkor kell számolni a ch-nál, vagy ki kell vonni?

Figyelt kérdés
Többféle választ olvastam erről, mi az igaz?

2019. márc. 25. 18:40
1 2
 11/13 anonim válasza:

> A "volt már" arra irányult, hogy a téma felmerült már korábban itt az oldalon is, voltak erre irányuló válaszok.

De egyik sem volt telibe egyértelmű válasz.

> Én meg egyszer kérdeztem meg, nem újra és újra, ez volt az egyetlen kérdésem ezzel kapcsolatban.

Ugyanazt kérdezted meg, mint ami a többi szálon megkérdezésre került.

> De nem igaz, hogy nem érkezett válasz

Nem érkezett telibe egyértelmű válasz. Ráadásul nem csak itt nem érkezett, hanem a többi szálon sem. Te nem is hiszel abban, hogy létezne ilyen: "valószínűleg egyértelmű válasz erre úgyse lesz".

2019. ápr. 25. 23:10
 12/13 A kérdező kommentje:

Nem tudom, feltűnt-e, hogy az eredeti kérdés már kb nem is téma. De kezdem azt hinni, téged már jobban érdekel, mint engem.

Egyébként "akkor nem kérdezgetnéd újra meg újra." ez arra irányult, hogy ÉN kérdezgetem. Én még mindig csak 1x kérdeztem meg. És többször nem tervezem. De elemezheted nyugodtan tovább, annyira nem zavar...

2019. ápr. 26. 05:20
 13/13 Katatekes válasza:
Nem kell számólni a poliolok szénhidrát mennyiségét az elfogyasztott napi étel- ital bevitelnél. Tudom, mivel Inzulinrezisztens vagyok!
2020. febr. 23. 22:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!