Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Hülyeség amit csinálok?

Hülyeség amit csinálok?

Figyelt kérdés

A szénhidrátom nagy részét chipsekből, csokikból meg ilyen nasikból viszem be. Szóval nem eszek rízst, tésztát, krumplit meg ilyeneket, hanem reggel délben és este is alacsony szénhidráttartalmú zöldségeket eszek, hogy tudjak nasizni, mert a köretekről meg a kenyérről le tudok mondani, de a nasikról nem :(

Természetesen nasizni is csak a kalória és szénhidrát keretemen belül nasizok.

Szerintetek ez gátolhat a fogyásban, vagy nagyon egészségtelen?

2019. márc. 13. 18:47
 1/7 anonim ***** válasza:
85%
Fogyhatsz így is, DE baromi egészségtelen.
2019. márc. 13. 19:23
 2/7 anonim ***** válasza:
78%
Igen, hülyeség. Tömören ennyi.
2019. márc. 13. 20:41
 3/7 lencsefőzelék ***** válasza:
75%
Rízst nem is tudsz enni, legfeljebb rizst.
2019. márc. 14. 00:34
 4/7 anonim ***** válasza:
Inkább gyökérségnek mondanám, de Te fogalmazhatsz finomabban is.
2019. márc. 14. 08:53
 5/7 anonim ***** válasza:
54%

Szerintem ez is lehet egy módszer, én is fogytam már mindennapos (kis adag) desszert mellett. Nincs azzal gond, ha egy szelídebb fogyókúra-módszert próbálsz ki, jobb, mint a semmi. Viszont fontos, hogy minden tápanyagot megkapjon a szervezeted, ezért különösen fontos a magas zöldségfogyasztás, némi gyümölcs, magvak, elegendő fehérje, rost stb. Talán jó lenne napi egyre korlátozni a másik számát, ez lehet akár vacsora után is, ha akkor igényled inkább (én is este ettem).

Szerintem lehet így fogyni és nem feltétlenül egészségtelenebb mint egy csomó hűdeegészséges teljes kiőrlésű kenyeret meg tésztát enni diéta címén, meg amúgyis különbözőek vagyunk, miért ne lehetne több fogyókúra-variáció elfogadott bizonyos kereteken belül?

Sok sikert a fogyókúrához!

2019. márc. 14. 09:10
 6/7 anonim ***** válasza:

Hülyeség-e minden nap csokit, nasit és chipset enni? Ráadásul normális ételek helyett? Szerinted?

Nagyon egészségtelen. És most sem fog sikerülni normális, hosszan fenntartható étkezési szokásokat kialakítanod. Vagy le sem fogysz, vagy visszahízol.

2019. márc. 14. 10:37
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem nagy gond, fogyásban nem befolyásol, csak nem egészséges.
2019. márc. 15. 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!