Szerintetek igy jó lesz?
Figyelt kérdés
115ről, 65 kg-ra szeretnék lefogyni. Vettem egy konyha mérleget, letöltöttem a kalóriabázist, nem tervezek változtatni az étkezésemen, csak ezeket az arányokat akarom betartani:
1500 kcal, 60 fehérje, 91 ch, 115 zsír.
Semmi extrém edzést nem terveztem beiktatni egyenlőre, mindenhova gyalog járok, és sokat lépcsőzök. Aztán ahogy fogyok lehet elkezdek futni.
A kalóriabázis szerint 1 év alatt elérem a célomat. Szerintetek?
2019. márc. 6. 13:33
1/2 anonim válasza:
A fehérjét meg a zsírt cseréld fel... rengeteg a zsír. ch is lehetne több
2/2 anonim válasza:
Sztem ne akard ezt egy év alatt. Szuper lesz két év alatt... Havi 3 kiló fogyást állíts be! Nem kell több! Ne ehezz! Egyél jókat! Hasonló cipőben járok, mint Te. Hasonló sulyrol indultam. Nem siettetem a dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!