Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » 139 kilóról lementem 120 e-ra...

139 kilóról lementem 120 e-ra 3 hónap alatt ès 2 hónapja egy grammot sem fogytam mièrt?

Figyelt kérdés
Olyan mintha megrekedtem volna ès kipróbáltam hogy emelem az adagot egy hètig majd megint visszaveszsm hogy újra begyorsulnon az anyagcserèm de ez sem vált be. 1500-2000kcalt eszem mellete napi 40 percet ellipszisezek minden nap. Min kène változtassak?
2019. febr. 25. 18:11
 1/6 anonim ***** válasza:
52%

Először is gratulálok, hogy sikerült 19 kg-ot lefogynod!

Másodszor: bár nem vagyok szakértő, de két dolgot tudok:

1.- nem egyenletes a fogyás, van, amikor megáll a szervezet és csak egy idő után megy tovább a fogyás

2.- ami nagyobb valószínűség: amit a mérleg mutat, az eddig a zsír volt, most viszont átalakult izommá. Az izom nehezebb, mint a zsír - szerintem inkább ez lehet az oka.

Azt majd valaki szakértőbb kielemzi, de nekem kicsit soknak tűnik a 2 ezer kalória - lehet, azon is csökkenteni kellene.

2019. febr. 25. 18:30
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

valószínűleg több kalóriát eszel, mint kellene.

Eleve az a kitétel, hogy "1500-2000", mit takar pontosan? Egyik nap 1500, másik nap 2000? Vagy kb. ennyi? Ha kb. ennyi, akkor nem számolsz pontosan.

Írd össze pontosan, grammra lemérve, hogy miből mit eszel. Enélkül nem fog menni.

Eddig azért fogytál, mert a diéta előtti kalóriamennyiségnél kevesebbet ettél. De közben a testsúlyod is csökkent, eleve kevesebb kalória kell a tested fenntartásához. Amennyivel fogysz 139 kilóról, azzal nem biztos, hogy fogyni fogsz 120-ról is...

Szóval szerintem számolj pontosan, és akkor többet tudunk mondani.

2019. febr. 25. 18:52
 3/6 A kérdező kommentje:
1500 ès 2000kcal között, 2ezer fölè sosem megyek de van amikor 1650 vagy 1850 pontosan nem tudom belőni, hogy 1500 legyen így 1500 ès 2000 között vagyok
2019. febr. 25. 21:12
 4/6 anonim ***** válasza:
Nö vagy vagy ferfi ?
2019. febr. 25. 23:57
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

A szervezetnek vannak sajnos ilyen plató idöszakai , megrekedés , amikor megszokja a kevesebb kalóriát és már nem elég a fogyáshoz

Kell növelni ilyebkor a mozgást es beindul megint

Ez egy turelemjáték , évekig tart

Én 2,5 éve kezdtem 105 kilóról, most vagyok 79. 4-5 kilót fogytam 2-3 hónap alatt utana direkt stagnáltattam magam 4-6 hónapig plusz hogy a fogyas is megallt ahogy nalad , 5 kilók után

Utana megint nekifekudtem

Iszonyú erö kell hozza , türelem föleg

Hogy ne adja fel az ember

En nem voltam ehes csak unalmamban evö tipus aki folyton rág

Miutan abbahagytam , üres lett az életem

Nekialltam kreditkartyaval shoppingolni

Egyik fuggösegböl a masikba

Es most is hallom hogy meg mindig milyen köver vagyok ami igaz

167 magas nö

De tudom hogy milyen ez a köverseg es honnan indultam szóval nem zavar

De fáj hogy meg mindig ” útban vagyok ” a cél fele es meg mindig dagadt es sokszor unom ezt az allapotot hogy nem erezhetem hogy most mar elegedett vagyok

De folytatom , célom a 69 kiló aztan meglátom onnan

2019. febr. 26. 00:09
 6/6 anonim ***** válasza:
52%

No, akkor valaki leírhatná, miért rossz az egyes válasz, miért van lehúzva?

Azt más is írja, hogy sok a 2 ezer kalória, más is írja, hogy nem egyenletes a fogyás, akkor melyik része rossz a válaszomnak?:

-az, hogy gratuláltam vagy

- az, hogy a zsírból izom lesz és az nehezebb?

Tényleg érdekelne, mit tudok rosszul, (vagy csak úgy heccből megy a lehúzgálás?)

2019. febr. 26. 07:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!