Kíváncsi vagyok, vajon miért nem működik?
Tudom, butának fogtok tartani, és az is vagyok. 3 hete kezdtem el életmódot váltani, ami túlzó megfogalmazás. A napi 1200 kaloria megvan, viszont azon belül bevallom, sokszor eszek egészségtelen dolgot, például iszom egy jegeskávét, ami 5 dl és 250 kcal, viszont telít.
Mellette járok edzeni, 5x egy héten, főleg futok és biciklizek, 300-400 kcal között szoktam általában elégetni a zsírt.
Úgy tudtam, a kaloriadeficites táplálkozásban csak az a fontos, hogy az adott kaloriabevitelt egye meg, akkor miért van az, hogy borzasztóan nehezen fogyok és alig látok változást?
Szia
3 hét alatt 1.5 és max 3 kiló fogyás lenne a reális.
Plusz az edzés által izmot is szedhettél magadra egy picit ami ugye nehezebb mint a zsír térfogatát tekintve
Ne aggódj működni fog
Ha néha becsuszik valami nem túl diétás de bele fér a keretbe ne aggódj
Légy kitartó a fogyás hosszadalmas dolog de így tartósabb eredményt tudsz elérni
1200kcal és mellé még edzel az nagyon kevés. Ha túl kevés a bevitt kalória a szervezet mindent elraktároz és akkor meg azért nem fogysz.
Edzős napjaimon én 2ezer kalóriát viszek be.
Gondolom a dobozos-szívószálas jegeskávékat issza, azok tele vannak cukorral, azért tesznek ki 250 kcal-t.
Kedves kérdező, hízni sem 3 hét alatt híztál meg, igaz? Ennyi idő után ne várj csodát.
Mindig beleestek abba a hibába, hogy elkezdtek életmódot váltani, és pár nap diéta meg mozgás után már azt várjátok, hogy -5 kilót fog mutatni a mérleg és leesik rólatok a nadrág.
Hát nem. Ez nem így működik. Ha nagyon beválik a módszered, akkor is MAXIMUM 2 kiló lenne az egészséges fogyás ennyi idő alatt, de normál esetben inkább 1-1,5 kiló.
Egyébként hülyeségnek tartom, hogy kizárólag csak a kalóriabevitel számít. Gondolod, hogy ha naponta 2 tábla csoki és egy csomag chips (1500 kcal) lenne a táplálékod, akkor fogynál? Nem hiszem.
Igenis számít, hogy milyen minőségű ételt eszel és milyen tápanyagokat viszel be.
Azt se felejtsük el, hogy nem csak a fogyás a lényeg. Fogyni éhezéssel meg súlyos betegséggel is lehet. Az egészségre kell törekedni, nem a soványságra. Az egészséghez pedig minőségi tápanyagok kellenek.
#6oska, hát akkor meg mi olyan kurwa érdekes rajta?... Már mikor leírtad, tudni lehetett, azért sem értem, mit kell cinikuskodni, érdekes a lónak a fa$zát...
Én meg iszom rendes bolti tejjel (2 dl), édesítővel, 1 dl vízzel az instant (NEM 3in1, hanem az üveges, 0 cukros) kávét, 88 kcal. Ilyenkor ezt egyértelműen le szoktam írni másoknak, segítség képpen... Mennyire másképp hat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!