Vajon angliaba mennyi a családi pótlék 2 gyerekre. Is hogy működik ott a családi pótlék?
Megnézed hivatalos oldalt.
Segitek : google - child benefit
Na te is ingyenélőnek, a segélykéért mész ki?
Amúgy igen, a munkanélkülieknek is jár, bár ebből a pénzből nem fogsz tudni megélni, kb annyit ér mint itt magyarországon, kb a havi pelenka-tápszer.
csak ugy megjegyzem nem olyan könnyű ezeket megkapni... arrol nem beszélve ,hogy kőkemény feltételek is vannak ... kb elvesztem ezek rengetegében .. ugy ,hogy honapokkal ezelőtt elkezdtem utána nézni ,hogy mire szülök addigra képbe legyek ..
plusz igazuk van .. ebből megélni nem kell. ..
Heti 20£ az elso gyerekre , 13 £ a masodikra.
Hogy kepben legyel: egy doboz tapszer 10-15 £ ( itt nincs olyan, hogy receptre adnak )
Egy csomag 33 db os Pampers 8 £.
Ugyhogy a child benefit a tapszerre es a pelenkara SEM eleg.
Kimennél, de mindjárt a családi pótlék érdekel? Nem Lakatosnak vagy Kalányosnak hívnak véletlenül?
A jó életbe.. Mindjárt az ingyen pénzen jár az esze a sok idiótának..
Az ilyenek miatt van rossz híre kint a DOLGOZNI AKARÓ magyar embernek is.
Én mindenhol beszüntetném az ingyen segélyt, aki enni akar dolgozzon meg érte, ne én és a többi dolgozó ember tartsa el őket az adójából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!