Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Van kedvenc fogyókúrás recepte...

Van kedvenc fogyókúrás receptetek?

Figyelt kérdés

Én pár hónapja jöttem rá, hogy létezik a karfiolpüré, előtte sose hallottam róla, de azóta elég gyakran csinálom, mert nagyon megszerettem.

Meg pár napja csináltam diétás brokkolikrémlevest, igazából ez volt az első brokkolikrémleves, amit valaha ettem, de nagyon finom lett, szóval szerintem azt is gyakorta fogok főzni ^^

Nektek mik a kedvenc diétásan elkészíthető recepteitek? Volt már olyan, hogy egy ételnek a diétás változatát készítettétek el és sokkal finomabb lett a végeredmény, mint a kalóriadúsabb változat?

2019. febr. 16. 16:00
 1/5 anonim ***** válasza:
Diétázások alatt én mindig főtt csirkemellet ettem/eszek, barna rizzsel, salátával vagy kígyóuborkával. 15 éve csinálom így (versenysport miatt), évi 1-2 alkalommal, teljesen bevált, nem változtatnék rajta. Egy időben próbálkoztam marhahússal is, de annyival nem ízlett jobban cserébe viszont jóval drágább.
2019. febr. 16. 17:51
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekem az egyik kedvencem a paradicsomos káposzta. Káposzta, paradicsompüré, só, más nem kell bele. Anyukám be szokta habarni, nekem a sajátom sokkal jobban ízlik...
2019. febr. 16. 18:04
 3/5 anonim válasza:

Nekem a kedvenc ilyen receptem a túrós "pizzatészta". Amúgy is imádom a túrót, és ez egy igazán kreatív felhasználási módja. :) Pontos receptet most nem írok, internetes receptek alapján készítem el.

Másik kedvencem a zabkorpából készített tejbegríz. :)

2019. febr. 16. 18:16
 4/5 anonim ***** válasza:
Csirkemell párolt zöldséggel. Csirkemell befűszerez, sütőbe. Mellé jénaiba répa, brokkoli, cukkini, gomba, lilahagyma, zeller. Vizet sem teszek alá, a gomba sok levet ereszt, a saját levében párolódik a cucc. Isteni finom.
2019. febr. 16. 23:36
 5/5 anonim ***** válasza:
A zöldséges csirke. Salotta hagymát felkockázok, felkozkázok 2 paradicsomot, 2 kaliforniai paprikát vagy 2 pritamin paprikát, az uborkát vastag karikára a szelem és ezeket negyedelem, Ceruzababot keresztben elfelezem. Kevés zsíron lepíritom a csirkét aztán minden bele a serpenyőbe maximum 5cl víz és kész is a "lecsós" csirke. Természetesen mindent kimérek nyersen mert ebból kitudom számolni a pontos kalória étéket. Bulgurral vagy rizzsel fogyasztom ha kell még arra a napra ch. A másik kedvencem a sovány marhahús pogácsa kisütve és hozzá egy jó saláta vagy édesburgonya hajábansütve.
2019. febr. 17. 15:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!