Hogyan sikerült lefogynotok rövid idő alatt egy eseményre vagy más célból?
Figyelt kérdés
Február végére muszáj leadnom minimum 5 kg-t! Már két hete szinte koplalok, keveset eszem de gyakran és egészségeset, saláták, fehérjék, semmi kenyér cukor vagy édesség. Viszont nagyon pánikba vagyok esve mert 1 kg-ot sem fogytam két hét alatt. Nem értem annyi mindenkinek sikerült így fogynia... De még van egy hónapom és nem adhatom fel, kérlek írjátok le a siker sztoritokat!2019. jan. 22. 14:49
1/2 anonim válasza:
Én egyik nyáron 13 évesen eldöntöttem, hogy lefogyok szeptemberre, igazából 2hónap alatt 15kilót leadtam de én dagi is voltam (150cm 65kg) de ha érdekel elmondom hogyan: elkezdtem használni egy kalóriabázis nevű oldalt, ott számolgattam hány kcalt ettem, figyeltem a szénhidrátra a zsírra és a fehérjére is. Sajnos mivel én is nagyon gyorsan akartam fogyni ezért 800kalóriákat ettem 1200 helyett, ja és mindennap ugróköteleztem meg guggoltam legalább félórát :) és sok vizet ittam! :D
2/2 anonim válasza:
Első vagyok: nekem azt mondták hogy ennyi súlyt mivel ilyen rövid idő alatt leadtam gyorsan vissza is fog jönni, de nem így lett.:) 3évig tartottam és miután lett párom akkor híztam el
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!