Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Baj ha ettem sütit?

Baj ha ettem sütit?

Figyelt kérdés

Az az igazság hogy ugye ünnepek vannak.. szoval eleg nehezen birnam ki sutemenyek nelkul :D Reggelire is azt ettem viszont utána edzettem, így le is mozogtam (kiszamoltam pontosan mennyi kaloria volt a suti es annyit egettem el) Mivel dietan vagyok ezert szenhidrat csokkentett sutemenybol ettem tobbet, kicsi szeletek voltak. Megkostoltam a stollwerck szeletet is, 2kicsi szeletet ettem.

Délután folyamán is fogyasztottam süteményt de még igy is csak 600 kalória körül járok (Eddigi bevitelem, folyamatosan szamolom es a sutikkel egyutt 600kcal). Nem szeretnék már ma étkezni, de a sutik miatt meg bűntudatom van es lehet fogok még edzeni. Ti hogy csinálnátok a helyemben? Vacsoráznátok még? (Nem hiszem hogy fogok már vacsorázni, de ha lehet irjatok meg mit kellene)

2018. dec. 25. 16:27
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
91%

Karácsony ide vagy oda, nem tudom hány éves lehetsz,olyan 13-14 körülire tippelek, de annyi eszed van, mint egy marék molylepkének...

A kérdésedre válaszolva:

Igen, képzeld, baj, hogy ettél sütit, ráadásul kemény 600 kcal-t betömtél....?

És az nem érdekel, hogy hullik a hajad és elmarad a menstruációd?

Ez egy bicskanyitogató kérdés, úgyhogy ne csodálkozz az ilyesfajta válaszokon.

Lehet lepontozni.

2018. dec. 25. 19:56
 12/19 anonim ***** válasza:
Istenem... Ne a kalóriákat számold, hanem a makrókat. -.-
2018. dec. 25. 21:25
 13/19 A kérdező kommentje:
Miert kene mar pszichologus? Ne butaskodjatok mar.
2018. dec. 25. 21:59
 14/19 anonim ***** válasza:
87%
Ja, biztos mindannyian butaságokat beszélünk, akik a pszichológust emlegetjük, hisz veled semmi baj, keményen koplalsz és bűntudatod van, de az biztos norműális, igaz, a tested már most kezd szétesni, de az is buta és nem számít...
2018. dec. 25. 23:21
 15/19 A kérdező kommentje:

Egyebkent azzal nagyon nem segitetek ha csak szidtok.. Nem hogy olyat mondanatok ami hasznos

Itt a problema veletek van, en csak segitseget kertem.

2018. dec. 25. 23:54
 16/19 anonim válasza:
84%

Ez az "étrend" egyenes út az anorexiához, azért menj el pszichológushoz, mert elég erős a gyanúja, hogy anorexia nervosában szenvedsz. A pszichológus nem fog gyógyszerekkel tömni, ha esetleg emiatt félnél, nem írhat fel gyógyszereket, mert nem orvos. Viszont tovább küldhet pszichiáterhez, ha nagyon súlyos tesképzavarod van (ha ez bekövetkezne, akkor se szabad abbahagyni a pszichoterápiát, a pszichológus is szükséges a gyógyuláshoz).

Amit csinálsz, az hidd el, hogy rossz, és nem normális. Ha már olyan szintre eljutottál, hogy nincs menstruációd, az azt jelenti, hogy kórosan alacsony a testzsírszázalékod, a tested, szervezeted pedig ezzel erőteljes SOS jeleket ad. Szüleid, családtagok, barátok nem vették észre a problémádat? Nem érdekli őket, hogy szépen lassan elfogysz, beteg leszel?

Az anorexia nervosa, ha nem kezelik, halálhoz vezet.

Üdv: egy pszichológushallgató

2018. dec. 26. 07:24
 17/19 anonim ***** válasza:

Segítünk!

Irány a pszichológus, mert úgy tűnik, hogy nem érted, hogy 600 kcal mennyire kevés és azon pörögsz, hogy még annyit is megettél.

2018. dec. 26. 11:09
 18/19 A kérdező kommentje:
Nem pont 600kaloriat eszek egy nap.. Ma peldaul csak a reggelim volt 645kcal, most fogok egy orat szobabiciklizni, ebedelek es ebed utan is fogok egy orat megint. Vacsorazni is fogok. Igy az egesz napi bevitelem lesz 920kaloria.
2018. dec. 26. 11:47
 19/19 anonim válasza:
Élsz még?
2024. febr. 24. 12:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!