Baj ha ettem sütit?
Az az igazság hogy ugye ünnepek vannak.. szoval eleg nehezen birnam ki sutemenyek nelkul :D Reggelire is azt ettem viszont utána edzettem, így le is mozogtam (kiszamoltam pontosan mennyi kaloria volt a suti es annyit egettem el) Mivel dietan vagyok ezert szenhidrat csokkentett sutemenybol ettem tobbet, kicsi szeletek voltak. Megkostoltam a stollwerck szeletet is, 2kicsi szeletet ettem.
Délután folyamán is fogyasztottam süteményt de még igy is csak 600 kalória körül járok (Eddigi bevitelem, folyamatosan szamolom es a sutikkel egyutt 600kcal). Nem szeretnék már ma étkezni, de a sutik miatt meg bűntudatom van es lehet fogok még edzeni. Ti hogy csinálnátok a helyemben? Vacsoráznátok még? (Nem hiszem hogy fogok már vacsorázni, de ha lehet irjatok meg mit kellene)
Igen, tudom hogy kevés, de az a 600 kaloria ezekbol all:
reggeli: 4szelet suti (ebbol 3szenhidrat csokkentett, 1stollwerck)
ebéd: párolt káposzta egy szelet panírozott hallal (a panir morzsa is szenhidrat csokkentett es feher liszt helyett tönköly lisztbol keszitettem)
“vacsora”: ugyan az mint a reggeli
Ugye tudod hogy a diétás kcal kb 1300 kcal?
Csak mert ez olyan koplalás amit csinálsz hogy egy hét alatt tuti lesz valami egészségügyi bajod.
Mivel karácsony van, ezért a kioktatás helyett csak annyit mondok, hogy ezt így ne folytasd. Láthatóan már egészségügyi gondjaid is vannak és csak rosszabb lesz. Legyen kiszámolt étrended és sportolj mellette. Ha minden adott és nem fogysz, akkor keress fel egy orvost, mert más problémák is lehetnek a háttérben.
A következő 1-2 napon pedig próbálj ne foglalkozni a fogyással, mert ennek így amúgy sincs semmi értelme.
Persze, hogy vacsoráznék, ma még nem is ettél szinte. Ha sütikkel ennyi, akkor esélyes, hogy a fehérje sem elég, bár egy süti roppant fehérjedús tud lenni, pláne, ha szénhidrátsazegény (de lehet, hogy csupa zsír).
Az egy dolog, hogy eszel sütit, ilyenkor szinte mindenki eszi, aki szereti. De ezt nem a rendes étel helyett kell (kivéve, ha a süti rendes étel, pont az van benne, amiket amúgyis ennél, plusz némi ízesítés. ilyenkor is "kell" mellé zöldség, de legalább a makrókat nem tolja el és tápanyagdús).
Némi süti, plusz a rendes ételed, de szigorúan fogva a zsírt és szénhidrátot. Szóval a süti pl. a rizsköret, a kenyér és a nasi helyett jön be a napba, a kellő adag hús, sajt, tojás és a zöldség megmarad.
Igenis egyél minimum 1300 kcalt, ha félsz, inkább mozogj, de ha sokat mozogsz, akkor nem lesz elég az 1300 sem.
Ha bűntudatod van, ne egyél sütit és/vagy menj pszichológushoz, ez beteges dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!